Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συγκέντρωσε 36 αθλητές/τριες το 1ο προπονητικό καμπ του Αναγεννησιακού και της Ανόδου Πατρών

Anagenisiakos camp_oloi

Anagenisiakos camp_oloiΕπιτυχώς ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρώτο εγχείρημα δύο συλλόγων της Πάτρας για τη διεξαγωγή ανοιχτού προπονητικού καμπ. Η συγκέντρωση προετοιμασίας πραγματοποιήθηκε από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου και την οργάνωσαν τα σωματεία Α.Π.Σ. Αναγεννησιακός Πατρών και Α.Σ.Ε.Α. Άνοδος Πατρών (υπό την ενιαία επωνυμία “Ακαδημίες Πινγκ-Πονκ Αναγέννηση Πατρών”). Το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν και απέστειλαν στο γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., είναι απολύτως κατατοπιστικό γι’ αυτή την εκδήλωση, που προσέλκυσε και αθλητές εκτός Πελοποννήσου!  

«Συμμετείχαν συνολικά 36 αθλητές και αθλήτριες, που προέρχονταν από την Πάτρα (15 από τα σωματεία-διοργανωτές, 10 από άλλα σωματεία της Πάτρας), τη Ναύπακτο (1), την Αττική (3), την Κοζάνη (4), τη Λάρισα (2) και την Αλεξανδρούπολη (1). Το καμπ φιλοξενήθηκε στο γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου οι αθλητές απόλαυσαν την άνεση και την ποιότητα του χώρου (12 τραπέζια σε καινούργιο ξύλινο δάπεδο), τον καλό φωτισμό και τις άρτιες εγκαταστάσεις (αποδυτήρια, τουαλέτες, ντουζ). Το γυμναστήριο διέθετε επίσης κυλικείο και wifi. Οι αθλητές από σωματεία εκτός Πατρών φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης της Αναπλαστικής Σχολής Πατρών.

Anagennisiakos Camp_gimnastirioΤο πρόγραμμα του καμπ επιμελήθηκαν οι υπεύθυνοι προπόνησης των σωματείων Α.Π.Σ. Αναγεννησιακός και Α.Σ.Ε.Α. Άνοδος Πατρών: Κωνσταντίνος Χατζηλυγερούδης και Αθανάσιος Τσοκανάς. Ως βοηθοί προπόνησης (sparing partners) πήραν μέρος οι: Δημήτρης Νικολόπουλος (Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, διακριθείς αθλητής σε πανελλήνιο επίπεδο, παίκτης Α1), Γεωργία Χατζηλυγερούδη (πρωταθλήτρια Ελλάδας στις νεαρές ηλικίες, παίκτρια Α1, διεθνής αθλήτρια) και Νικ Βασδάρης (παίκτης 3ης κατηγορίας στη Γερμανία).

Οι αθλητές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ δυναμικότητας και οι προπονήσεις είχαν διάρκεια δύο ώρες το πρωί (9.00-11.00 και 11.00-13.00) και δυόμιση ώρες το απόγευμα (16.30-19.00 και 19.00-21.30). Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις διάρκειας κυρίως (κινητικές με πολλούς κύκλους) πάνω στο τραπέζι, κούτες, σέρβις και ασκήσεις φυσικής κατάστασης (στίβος, ασκήσεις για αντανακλαστικά, λάστιχα κτλ).

Tzovolos Anagennisiakos_CampΤην παραμονή της έναρξης του καμπ έγινε ενημερωτική συνάντηση αθλητών και γονέων στην αίθουσα των σωματείων-διοργανωτών, όπου παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Παναγιώτης Τζόβολος. Επίσης, τίμησε την προσπάθεια με την παρουσία του την πρώτη ημέρα των προπονήσεων καθώς και με τις συμβουλές του ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Ζήκος.

Την τελευταία ημέρα (31/08) πραγματοποιήθηκε φιλικό τουρνουά μεταξύ των συμμετεχόντων. Οι αθλητές χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ. Πολλοί Πατρινοί γονείς έδωσαν το παρόν και παρακολούθησαν τις προσπάθειες των παιδιών τους. Δόθηκαν μετάλλια και δώρα στους 3 πρώτους κάθε γκρουπ και κληρώθηκαν 9 ακόμη δώρα ανάμεσα για όλους τους υπόλοιπους αθλητές. Τέλος, απονεμήθηκαν από τον Παναγιώτη Τζόβολο (ο οποίος τίμησε με την παρουσία του το καμπ και την τελευταία ημέρα) αναμνηστικά μαζί με μία ομαδική φωτογραφία σε κάθε αθλητή. Οι εντυπώσεις, που σχημάτισαν παράγοντες, γονείς και αθλητές από το 1ο προπονητικό καμπ του Αναγεννησιακού και της Ανόδου, ήταν πολύ θετικές και ενθαρρύνουν ανάλογες προσπάθειες για το μέλλον».

 

Φωτό 1: Αναμνηστική φωτό με όλους τους συμμετέχοντες στο προπονητικό καμπ της Πάτρας

Φωτό 2: Άποψη του γυμναστηρίου του Πανεπιστημίου Πατρών σε ώρα προπόνησης

Φωτό 3: Ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Παναγιώτης Τζόβολος καθώς δίνει αναμνηστικό δωράκι σε μικρό σε ηλικία αθλητή

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ