Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προπονητικό καμπ στην Πάτρα από τον Αναγεννησιακό και τον Α.Σ.Ε.Α. Άνοδος

Το καμπ προετοιμασίας, που διεξάγεται στην Πάτρα στα τέλη Αυγούστου, θ’ αποτελέσει ένα από τα γεγονότα του καλοκαιριού στην επιτραπέζια αντισφαίριση της περιοχής. Το διοργανώνουν από κοινού ο Α.Π.Σ. Αναγεννησιακός Πατρών και ο Α.Σ.Ε.Α. Άνοδος Πατρών και αφορά σ’ όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες πινγκ πονγκ. Άλλωστε, πέρα από την ανάγκη για καλύτερη προετοιμασία των αθλητών του Αναγεννησιακού και της Ανόδου, αυτή η δραστηριότητα έχει βασικό κίνητρο την προσπάθεια των δύο σωματείων να ενισχύσουν και να προωθήσουν περαιτέρω την εικόνα του δημοφιλούς αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας. Το καμπ θα γίνει από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου στην αίθουσα προπονήσεων του σωματείου βόλεϊ «Θησέας», στο Ακταίο της Πάτρας (Ρίο) και οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν στις 30 Ιουλίου (αρχικά ήταν έως 20/07 και δόθηκε παράταση).

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές «στο προπονητικό καμπ μπορεί να πάρει μέρος οποιοσδήποτε ασχολείται με την επιτραπέζια αντισφαίριση: Από τον πιο μικρό που παίζει ερασιτεχνικά στο σπίτι του μέχρι τους αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό κι έχουν σοβαρούς στόχους». Όλοι οι αθλητές θα χωριστούν σε τμήματα ανάλογα με τις δυνατότητές τους και το πρόγραμμα προπόνησης που θα δημιουργηθεί θα είναι προσαρμοσμένο στον καθένα από αυτούς. Στην κατασκήνωση, η οποία θα φιλοξενήσει τους αθλητές που μένουν εκτός Πατρών, μπορούν να έρθουν και προπονητές/συνοδοί, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και το πρόγραμμα προπόνησης.

Οι προχωρημένοι θ’ ακολουθήσουν το πρόγραμμα και τις επτά ημέρες, ενώ οι αρχάριοι θα προπονηθούν για πέντε ημέρες από τις 26 έως τις 30 Αυγούστου.

Υπεύθυνοι για το πρόγραμμα θα είναι οι προπονητές των δύο σωματείων Θανάσης Τσοκανάς και Κωνσταντίνος Χατζηλυγερούδης. Επίσης, στην προπόνηση θα συμβάλλουν ως sparing ή βοηθοί οι: Δημήτρης Νικολόπουλος (αθλητής Α1, Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ), Νικ Βασδάρης (αθλητής 3ης κατηγορίας στη Γερμανία) και Γεωργία Χατζηλυγερούδη (διεθνής αθλήτρια, που αγωνίζεται στην Α1, πρωταθλήτρια Ελλάδας κορασίδων και διπλού νεανίδων).

Το προπονητικό καμπ είναι εγκεκριμένο από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Η αίθουσα διαθέτει αγωνιστικό δάπεδο τύπου τάραφλεξ, κερκίδες, αποδυτήρια, ενώ υπάρχει και πρόσβαση στο internet μέσω wifi. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα από τον ιστότοπο www.anagennisi-patron.org ή στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση: aps.anagennisi.patron@gmail.com. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες υπάρχουν στη διεύθυνση http://anagennisi-patron.org/announcements/view/21, εκεί φυσικά οι ενδιαφερόμενοι θα διαβάσουν και τα οικονομικά στοιχεία για την εκδήλωση.

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ