Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι πρώτοι αντίπαλοι των διεθνών μας στα ατομικά αγωνίσματα του Ευρωπαϊκού νέων

Sofra 2

Sofra 2Το βράδυ ολοκληρώνεται το ομαδικό με τους τελικούς και από αύριο Τετάρτη μπαίνει στο δεύτερο μέρος του το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στην 236 national_teamΟστράβα. Παίρνουν σειρά τα ατομικά αγωνίσματα, τα οποία και θα κλείσουν το αγωνιστικό πρόγραμμα την προσεχή Κυριακή 21 του μήνα. Την Τετάρτη θα παίξουν στο διπλό μικτό και οι δέκα Έλληνες αθλητές κι αθλήτριες, ενώ στο απλό κάνουν την αρχή οι έξι από αυτούς. Στα συνολικά δέκα αγωνίσματα το πρόγραμμα των αγώνων για τους εκπροσώπους μας έχει ως εξής:

Στο απλό νέων και τα τρία παιδιά πρέπει να περάσουν αύριο από τον μοναδικό προκριματικό γύρο. Ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης αντιμετωπίζει στις 16.50 ώρα Ελλάδας τον Σίνισα Μάρσετιτς από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Ο Ηλίας Μιχαηλίδης (φωτό δεξιά) τον Βίκτορ Σίσα από τη Μολδαβία και ο Πάρις Ζώνιος τον Ιταλό Λούκα Μαρκάτο την ίδια ώρα. Εφόσον νικήσουν περνάνε στον 1ο γύρο του αγωνίσματος (σ.σ. των «128»).

Στο απλό νεανίδων οι αθλήτριές μας είναι απευθείας στον 1ο γύρο (επίσης των «128») και θα παίξουν μεθαύριο Πέμπτη. Η Κατερίνα Τόλιου, που είναι μέσα στα 32 seeding του αγωνίσματος, θα συναντήσει στις 12.00 τη Νέλι Σόιφερ από το Ισραήλ. Η Κωνσταντίνα Παρίδη θα βρει απέναντί της τη νικήτρια του προκριματικού αγώνα Άνα Κιριτσένκο (Φιλανδία)-Μισέλ Μοντέρ (Λουξεμβούργο), που γίνεται αύριο, ενώ η Φιλία Εμίρη θ’ αντιμετωπίσει την Τσέχα Κατερίνα Τομάνοβσκα. Και οι δύο αθλήτριες θ’ αγωνιστούν την Πέμπτη στις 11.20.

Στο απλό παίδων ο Γιάννης Σγουρόπουλος είναι στον προκριματικό γύρο και αύριο στις 15.30 θ’ αναμετρηθεί με τον Ιρλανδό Ζακ Γουίλσον για την πρόκριση στους «128». Ο Νίκος Αντωνιάδης είναι στον 1ο γύρο και κληρώθηκε με τον Ούγγρο Ίστβαν Πάτρικ Μόλναρ. Ο αγώνας θα γίνει την Πέμπτη στις 12.40.

Στο απλό κορασίδων μετέχουν στα προκριματικά και τα δύο κορίτσια. Η Ελένη Σοφρά (φωτό αριστερά) θα κοντράρει την Ουγγαρέζα Μάρτα Νάγκιπαλ αύριο στις 16.10 και η Στέλλα Πατεράκη τη Χλόη Ο’ Χάλοραν από την Ιρλανδία την ίδια ώρα. Η νίκη δίνει πρόκριση στις «128».

Στο διπλό νέων οι Μιχαηλίδης/Αγγελάκης θα βρουν μπροστά τους στον 1ο γύρο (σ.σ. των «64») τους Κροάτες Φίλιπ Ζέλικο/Τόμισλαβ Πούκαρ και ο Ζώνιος με τον Λιθουανό Παούλιους Γκούρα το 1ο φαβορί του αγωνίσματος, τους Γάλλους Μεχντί Μπουλούσα/Έντζο Ανγκλέ. Και οι δύο συναντήσεις είναι για την Πέμπτη στις 19.20.

Στο διπλό νεανίδων και τον 1ο γύρο (επίσης των «64») οι Εμίρη/Παρίδη θ’ αντιμετωπίσουν μεθαύριο στις 20.20 τις Ρωσίδες Σβετλάνα Μοκνάτσεβα/Ελιζαβέτα Κιλίζοβα και η Τόλιου με τη Σουηδέζα Λίντα Μπέργκστρομ τις Βελγίδες Φλοράνς Βανάκερ/Νατάλιε Μαρτσέτι στις 20.50.

Στο διπλό παίδων οι Αντωνιάδης/Σγουρόπουλος κληρώθηκαν με τους Σουηδούς Άνταμ Μπλόμκβιστ/Όμιντ Χόσμπακτ. Ο αγώνας των «64» θα γίνει την Πέμπτη στις 18.20.

Στο διπλό κορασίδων κι επίσης για τον 1ο γύρο οι Πατεράκη/Σοφρά θα διεκδικήσουν την πρόκριση απέναντι στις Βουλγάρες Ναντέζα Σάριεβα/Μαρία Γιόβκοβα την Πέμπτη στις 18.50.

Στο διπλό μικτό νέων το ταμπλό είναι των «128». Οι Αγγελάκης/Τόλιου θα κοντράρουν τις Κοέν Χάγκερατς/Μέλανι Μπιερντράγκερ από την Ολλανδία αύριο στις 19.10. Οι Μιχαηλίδης/Παρίδη τους Τόμας Λάντστρομ/Πίνα Έρικσον από τη Φιλανδία την ίδια ώρα 19.10. Ο Ζώνιος με την Εμίρη τους Σάντι Ισμαΐλοφ/Εκατερίνα Γκούσεβα από τη Ρωσία στις 18.40.

Στο διπλό μικτό παίδων και το ανάλογο ταμπλό οι Σγουρόπουλος/Πατεράκη παίζουν αύριο στις 19.40 με τους Ενρίο Πάπο/Μικαέλα Μπροντάρ από την Ιταλία και την Κροατία αντίστοιχα και οι Αντωνιάδης/Σοφρά στις 20.10 με τους Στέλαν Σμιντ/Αντζέλικα Γκέρντενμπαχ από την Ολλανδία.

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ