Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δύο ακόμα δραστηριότητες προβολής του αθλήματος από τον δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Με δύο ακόμα εκδηλώσεις κλείνει ο δήμος Μοσχάτου-Ταύρου τις κινήσεις διάδοσης και προώθησης της επιτραπέζιας αντισφαίρισης γι’ αυτό το καλοκαίρι. Προηγήθηκαν δύο σε κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία και η συνέχεια δίνεται σήμερα το απόγευμα στις 7.30 στην πλατεία Δημαρχείου Μοσχάτου. Θα τοποθετηθούν δύο τραπέζια και με το σύνθημα «πινγκ πονγκ να παίξεις και να μάθεις» νεαροί αθλητές της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου και οι προπονητές τους θα παρουσιάσουν βασικά στοιχεία του αθλήματος. Νωρίτερα, μέλη του σωματείου επισκέφτηκαν το κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου και στο πλαίσιο του προγράμματος «Αθλοδιακοπές» για παιδιά του δήμου έκαναν μίνι επίδειξη για 15 λεπτά.

Η επόμενη δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Σάββατο στο AthensHart, όπου είχε γίνει τον Ιούνιο και η πρώτη κίνηση της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου, σε συνεργασία πάντα με το δήμο, για την προβολή του πινγκ πονγκ. Από τις 11.00 έως τις 20.00 θα υπάρχει δράση για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του εμπορικού καταστήματος σε τρία τραπέζια. Επίσης, προπονητές και αθλητές του συλλόγου θα παίζουν με κάθε ενδιαφερόμενο και θα του δίνουν βασικές πληροφορίες για το δημοφιλές ολυμπιακό άθλημα.   

Την ευθύνη για την οργάνωση και το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων έχει το προπονητικό τιμ του τοπικού σωματείου. Για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων είναι μεγάλη και η συμβολή του δημοτικού συμβούλου Ευστράτιου Βιβλιοδέτη, που είναι υπεύθυνος των τμημάτων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Μοσχάτου-Ταύρου για την ανάπτυξη. Η προσπάθεια για την περαιτέρω προβολή του πινγκ πονγκ στην περιοχή θα συνεχιστεί στους ίδιους και σε άλλους χώρους από τον Σεπτέμβριο με την έναρξη της σχολικής σεζόν.  

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ