Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συμπαίκτες και στη γαλλική Αμικάλ ο Παπαγεωργίου με τον Λαγογιάννη

Lago-Papa

Lago-PapaΓια πολλά χρόνια είναι συμπαίκτες στον Α.Σ. Πέρα Αθηνών και στην εθνική ομάδα, από την προσεχή σεζόν θα βρίσκονται μαζί και σε τρίτο συγκρότημα! Ο λόγος για τον Κώστα Παπαγεωργίου και τον Κώστα Λαγογιάννη, οι οποίοι θ’ αποτελέσουν το δυνατό ελληνικό δίδυμο στη γαλλική Αμικάλ Λεγκ Σεζέρ. Ο Λαγογιάννης αγωνίστηκε την περίοδο, που τελείωσε στο συγκεκριμένο κλαμπ, πέτυχε μαζί του την παραμονή στη 2η εθνική κατηγορία και φέτος θα έχει παρέα και τον Παπαγεωργίου. Την περασμένη σεζόν ο τελευταίος ήταν επίσης στη Γαλλία και τη 2η κατηγορία. Έπαιξε στη Φοντενέι, η οποία όμως υποβιβάστηκε λόγω οικονομικής αδυναμίας να συντηρήσει και φέτος την ομάδα στη λεγόμενη Pro B.  

Η μεγάλη ελληνική παροικία λοιπόν, διατηρείται στη Γαλλία. Στην Α΄κατηγορία ο Καλλίνικος Κρεάνγκα ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ενεμπόν, στην οποία έκλεισε δεκαετία, ενώ ο Παναγιώτης Γκιώνης έχει συμβόλαιο ενός ακόμα έτους με την Ανζέ. Στη Β΄κατηγορία εκτός από τον Λαγογιάννη και τον Παπαγεωργίου, που θ’ αγωνιστούν μαζί στην Αμικάλ, θα είναι γι’ άλλη μία χρονιά και ο Τάσος Ρηνιώτης, ο οποίος οριστικοποίησε τη νέα του συμφωνία με τη Μετς. Ο Γιώργος Φραγκούλης συνεχίζει στη Μπαγιάρ Αρζεντάν, όπως προβλέπεται από τη διετή συμφωνία του περσινού καλοκαιριού (την περασμένη σεζόν έπαιξε με τη δεύτερη ομάδα της στη Γ΄κατηγορία της χώρας). Υπενθυμίζουμε ότι οι τέσσερις τελευταίοι διατηρούν το δικαίωμα ν’ αγωνιστούν ταυτόχρονα και στην Ελλάδα.

Επίσης, η Αγγελίνα Παπαδάκη είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ιταλική Νορμπέλο για την ανανέωση του συμβολαίου της. Μετακινήθηκε εκεί πέρσι, συνέβαλε καθοριστικά στην πορεία της ομάδας μέχρι τα πλέι οφ και δέχτηκε από νωρίς την πρόταση της διοίκησης για νέα συνεργασία. Μάλιστα, η αριστερόχειρας διεθνής έχει νέα κίνητρα, καθώς η Νορμπέλο ενισχύεται με την πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης του ομαδικού γυναικών Νικολέτα Στεφάνοβα και θα κυνηγήσει τον τίτλο κι επιπλέον θα παίξει στο E.T.T.U. Cup της σεζόν 2013-2014.

 

Φωτό: Ο Κώστας Λαγογιάννης (αριστερά) και ο Κώστας Παπαγεωργίου σε ανάπαυλα αγώνα τους στο διπλό για το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπου αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ελλάδας

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ