Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα γκρουπ των Ελλήνων στην πρώτη φάση των Μεσογειακών Αγώνων

124 national_team

124 national_teamΈγιναν γνωστοί το βράδυ οι αντίπαλοι των Ελλήνων αθλητών στην πρώτη φάση του απλού, με την οποία ανοίγει αύριο το πρωί το πρόγραμμα στο Μεσογειακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Μερσίνας. Έχουν σχηματιστεί γκρουπ, από τα οποία θα περάσουν στην επόμενη φάση οι δύο πρώτοι αθλητές και αντίστοιχα οι δύο πρώτες αθλήτριες. Θεωρητικά τις περισσότερες πιθανότητες γι’ αυτό το πρώτο βήμα έχουν ο Λευτέρης Μάκρας, η Αγγελίνα Παπαδάκη και η Κατερίνα Τόλιου.

Στο απλό ανδρών ο Μάκρας κληρώθηκε στο 1ο γκρουπ με τον Γάλλο Αντριέν Ματενέ (επικεφαλής) και τον Αλβανό Χαχιλαζί.

Ο Γιώργος Κωσταντινόπουλος είναι στο 7ο γκρουπ με τον Γάλλο Σιμόν Γκοζί (επικεφαλής) και τον Σέρβο Μάρκο Γέφτοβιτς.

Στο απλό γυναικών η Τόλιου βρέθηκε στο 1ο γκρουπ, όπου είναι επικεφαλής η Σεν Ζανγκ, που αγωνίζεται με την ισπανική υπηκόοτητα και θα παίξει ακόμα η Ελ Νταουλάτλι από την Αίγυπτο.

Η Παπαδάκη κληρώθηκε στο 5ο γκρουπ και θα συναντήσει τη Σάρα Ραμίρεζ από την Ισπανία (επικεφαλής), τη Μπσάιμπες από το Λίβανο και την Οσμενάι από την Αλβανία.

Την αρχή για τα ελληνικά χρώματα στο Yenisehir Exhibition Centre θα κάνουν αύριο Τρίτη ο Κωνσταντινόπουλος και η Τόλιου. Στις 11.00 αντιμετωπίζουν τον Γκοζί και τη Σεν Ζανγκ αντίστοιχα. Η Παπαδάκη αγωνίζεται στις 12.00 με την Μπσάιμπες και ο Μάκρας στις 13.00 με τον Ματενέ, που είναι από τα πρώτα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.

Στη συνέχεια της ημέρας η Παπαδάκη παίζει με τη Ραμίρεζ (18.00), ο Μάκρας με τον Χαχιλαζί και ο Κωνσταντινόπουλος με τον Γέφτοβιτς (19.00). Την Τετάρτη η Τόλιου θα συναντήσει την Ελ Νταουλάτλι (10.00) και η Παπαδάκη την Οσμενάι (12.00).

 

Φωτό: Ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος κάνει αύριο την αρχή για την ελληνική πλευρά στο Μεσογειακό τουρνουά του πινγκ πονγκ (φωτό Πέτρος Γιαννακούρης)

                                               

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ