Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το αύριο του αθλήματος πρωταγωνιστεί το τριήμερο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων

DSC04151

DSC04151Τα Πανελλήνια πρωταθλήματα για τη σεζόν 2012-2013 ολοκληρώνονται αυτό το τριήμερο (22, 23 και 24 Ιουνίου) με τη διοργάνωση των παμπαίδων-παγκορασίδων στα ομαδικά και τα ατομικά αγωνίσματα. Η τελική φάση του θεσμού θα διεξαχθεί στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και θ’ αναδείξει τους πρωταθλητές Ελλάδας στις μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες. Την Κυριακή θα προκύψουν τα κορυφαία σωματεία στο ομαδικό και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος θα δούμε ποια παιδιά θα πρωταγωνιστήσουν στα ατομικά αγωνίσματα του απλού και του διπλού. Το φετινό καλεντάρι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα κλείσει την άλλη εβδομάδα με το ανοιχτό τουρνουά της Φλώρινας, όπου επίσης θα βρεθούν στο προσκήνιο οι μικροί σε ηλικία αθλητές.

Η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος αρχίζει αύριο στις 10:00 με το ομαδικό κι αφού προηγηθεί η κλήρωση των γκρουπ. Το πρόγραμμα της εναρκτήριας ημέρας θα προχωρήσει μέχρι και τα ημιτελικά, τα οποία θα γίνουν γύρω στις 16:30. Την Κυριακή οι τελικοί του ομαδικού είναι προγραμματισμένοι για τις 10:00 και θ’ ακολουθήσουν οι κληρώσεις του απλού και οι απονομές στις  νικήτριες ομάδες. Η διοργάνωση θα συνεχιστεί με τα ατομικά αγωνίσματα μέχρι το απόγευμα και τη Δευτέρα το πρόγραμμα θ’ αρχίσει στις 10.00 με τα προημιτελικά του απλού. Οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 11:30 των διπλών και για τις 12:00 του απλού.

Τα σωματεία, που θα πάρουν μέρος στο ομαδικό παμπαίδων είναι τα εξής: Ο.Ε.Α. Χαλκίδας, Αετός Κορυδαλλού, Γ.Α.Σ. Ελευσίς, Ζήνων Γλυφάδας, Α.Ο. Παράδεισος Αμαρουσίου, Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Α.Φ. Άδωνις Θεσσαλονίκης, Απόλλων Καλαμαριάς, Α.Π.Σ. Αναγέννηση Πατρών, Α.Σ. Βέλου Διαγόρας, Μ.Γ.Σ.  Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας και Παγχιακός Γ.Σ.. Τα σωματεία, που έχουν προκριθεί στο ομαδικό παγκορασίδων είναι τα ακόλουθα: ΟΑ Χανίων 2000, Γ.Σ. Άρης Βούλας, Α.Ο. Καρέα, Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Φοίνικες Πάτρας, Φάρος Α.Ο., Παγχιακός Γ.Σ., Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων και Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας. Επίσης, στο απλό παμπαίδων έχουν δικαίωμα συμμετοχής 32 αθλητές, στο απλό παγκορασίδων 21 αθλήτριες, στο διπλό παμπαίδων πρόκειται να πάρουν μέρος 16 ζευγάρια και στο διπλό παγκορασίδων 10. 

 

Φωτό: Αναμνηστική φωτό με τις ομάδες, που κατέκτησαν το μετάλλια στο ομαδικό παμπαίδων

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ