Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στις 65 έως τώρα οι δηλώσεις συμμετοχής στο 3ο πρωτάθλημα εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε.

MME 2012_Georgitsi-Seinti

MME 2012_Georgitsi-SeintiΤελευταία εβδομάδα πριν από το φετινό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης και οι…πάντες είναι σε εγρήγορση λες και βρίσκονται στο…κυνήγι της είδησης. Οι συνδιοργανωτές Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.) και Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (Π.Σ.Α.Τ.) βρίσκονται σε καθημερινή επαφή και ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες σε θέματα οργάνωσης και προβολής του πρωταθλήματος. Οι εκπρόσωποι του Τύπου, που έχουν γραφτεί εδώ και μέρες στους αγώνες, κλείνουν…προπονησούλες και δοκιμάζουν την αγωνιστική και φυσική τους κατάσταση. Πολλοί ακόμα φίλοι του αθλήματος από τον χώρο των media περιμένουν να οριστικοποιήσουν το επαγγελματικό τους πρόγραμμα για το προσεχές Σαββατοκύριακο ώστε να δουν τον ελεύθερο χρόνο τους και να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους. Το 3ο τουρνουά εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε. θα διεξαχθεί στην ομοσπονδιακή αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στις 8 και 9 Ιουνίου και προς το παρόν οι δηλώσεις συμμετοχής είναι 65 με 59 άνδρες και 6 γυναίκες.

Η ανταπόκριση είναι αξιοσημείωτη και αυτή τη χρονιά, αλλά βέβαια η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και ο Π.Σ.Α.Τ. θέλουν να φανεί ακόμα πιο έντονα η δημοφιλία του αθλήματος κι αν γίνεται να σημειωθεί ρεκόρ συμμετοχών. Το 2011 είχαν αγωνιστεί 58 άτομα κι έναν χρόνο μετά έφτασαν τα 68. Θυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στο ετήσιο ατομικό τουρνουά έχουν όσοι εργάζονται (ή συνεργάζονται) με οποιονδήποτε τρόπο στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, φυσικά και οι άνεργοι, που διατηρούν την ιδιότητά τους στον χώρο. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (φαξ 210-5223455, e-mail: info@httf.gr) ή του Π.Σ.Α.Τ. (φαξ 210-3635777, e-mail: psat@otenet.gr). Η σχετική προθεσμία παίρνει μικρή παράταση μέχρι τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, ωστόσο όσοι…ξεχαστούν και θέλουν ν’ αποτελέσουν μέρος της γιορτής μπορούν να το δηλώσουν τηλεφωνικά μέχρι και την ώρα κλήρωσης των αγώνων (το Σάββατο στις 09:30) στο γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (Γιάννης Φάκαρος 6974-016302).

Να σημειωθεί επίσης, ότι ο Π.Σ.Α.Τ. από την πλευρά του έχει ορίσει ως υπεύθυνο για τη συνεργασία με την ομοσπονδία σε θέματα του τουρνουά τον ειδικό γραμματέα του διοικητικού συμβουλίου Γιάννη Κορακή.

Επισημαίνουμε ξανά ότι οι κατηγορίες είναι τρεις: Των ανεξάρτητων ανδρών, των ανεξάρτητων γυναικών, καθώς και η ειδική κατηγορία των νυν και πρώην αθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Ανοιχτό πάντα το ενδεχόμενο, με βάση τις έως τώρα δηλώσεις συμμετοχής, να δημιουργηθεί υποκατηγορία στην τελευταία περίπτωση με πρώην αθλητές/τριες κι όσους ασχολούνται σταθερά με το άθλημα σαν βετεράνοι ή ανεξάρτητοι. Ν’ αναφέρουμε τέλος, ότι όπως έγινε τις προηγούμενες δύο χρονιές, έτσι και φέτος, εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες και ο αριθμός των συμμετεχόντων το πρωτάθλημα μπορεί να γίνει σε μία ημέρα (μόνο το Σάββατο).

 

 Φωτό: Αγωνιστικό στιγμιότυπο από το περσινό τουρνουά για τα Μ.Μ.Ε. με αναμέτρηση της κατηγορίας γυναικών. Αριστερά η Εύα Σεϊντή και δεξιά η Μαρίζα Γεωργίτση.                                                     

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ