Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Υπέγραψε στη γερμανική Μπράκβερντ ο Δ. Παπαδημητρίου

Papadimitriou Kolonia

Papadimitriou KoloniaΠαραμένει στη Γερμανία για τρίτη στη σειρά σεζόν, όμως αλλάζει σωματείο ο Δημήτρης Παπαδημητρίου! Υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στη Μπράκβερντ, η οποία αγωνίστηκε φέτος στην 3η κατηγορία κι εξασφάλισε την άνοδό της στη Μπουντεσλίγκα 2. Ο διεθνής αριστερόχειρας θα συνεχίσει στην ίδια διασυλλογική κατηγορία, αλλά και στην ίδια περιφέρεια, αφού όπως η τωρινή του ομάδα, η Κολωνία, έτσι και η καινούργια βρίσκεται στον γερμανικό βορρά. Η Μπράκβερντ απέχει δύο ώρες από την Κολωνία, μετείχε στην περιφέρεια του βορρά στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας και κατέκτησε την πρωτιά. Είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ σε όλη την πλευρά της πρώην Δυτικής Γερμανίας, διαθέτει τις πιο πολλές ομάδες σε όλες τις κατηγορίες, αλλά και τμήματα βετεράνων. Κάτι άλλο χαρακτηριστικό πάντως, είναι ότι έχει παράδοση να διατηρεί μόνο ανδρικές ομάδες!

Μετά τις υπογραφές ο Παπαδημητρίου έδωσε συνέντευξη σε δύο εφημερίδες και δήλωσε ενθουσιασμένος από τη νέα προοπτική και τη συμπεριφορά προς το πρόσωπό του γενικά από τους ανθρώπους της Μπράκβερντ. Συμφώνησε να παίζει στη θέση 2 της ομάδας (όπως κάνει και φέτος στην Κολωνία), ενώ θα είναι ξανά συμπαίκτης με τον Τσέχο διεθνή Φράντισεκ Πλάτσεκ, με τον οποίο ήταν μαζί πέρσι στο σωματείο του Ρήνου. Η Μπράκβερντ θα γίνει ο τέταρτος σταθμός του 29χρονου πρωταθλητή μας στη Γερμανία μετά τη Ραμστάιν, τη Φορτούνα Πασάου και τελευταία την Κολωνία.

Στο μεταξύ, λίγο πριν από το τέλος της Μπουντεσλίγκα 2 η Κολωνία βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, μαζί με τη Σίεκ. Ύστερα από 16 αγώνες έχει 16 βαθμούς και είναι απαλλαγμένη από οποιοδήποτε βαθμολογικό άγχος. Μετά τα μέσα Μαρτίου έχει δώσει τρεις αγώνες κι έχασε 9-7 από τη Σίεκ εντός έδρας, 9-6 από τη Χάγκεν εκτός έδρας, ενώ έφερε ισοπαλία 8-8 στο «σπίτι» της με τη Σβάλμπε Μπεργκνόισταντ. Ο πρώην πρωταθλητής Ελλάδας του διπλού ανδρών είχε προσωπικό απολογισμό από μία νίκη και μία ήττα και στα τρία ματς. Η Κολωνία θα ολοκληρώσει τα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα στις 14 Απριλίου.

               

Φωτό: Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου με τη φανέλα της Κολωνίας σε θεαματικό forehand top spin                                 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ