Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με ικανοποιητική συμμετοχή και καινοτομία που άρεσε το όπεν βετεράνων-ανεξαρτήτων στην Ελευσίνα

Elefsina 50-59

Elefsina 50-59Με τριψήφιο αριθμό συμμετοχών και καινοτομία στο σύστημα διεξαγωγής, που δημιούργησε καλή εντύπωση, έγινε το Σαββατοκύριακο στην Ελευσίνα το 1ο Εαρινό τουρνουά για βετεράνους και ανεξάρτητους αθλητές. Το όπεν διοργάνωσε ο Γ.Α.Σ. Ελευσίνας σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Συγκέντρωσε συνολικά 102 άτομα ανάμεσά τους και 9 γυναίκες. Έδωσε σε όλους την ευκαιρία για πολλά παιχνίδια, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ακόμα και οι ασθενέστεροι είχαν τη δυνατότητα να φτάσουν σε κατάκτηση μεταλλίων. Το έξτρα κίνητρο προέκυψε γιατί οι διοργανωτές έβαλαν μαζί στις ηλικιακές κατηγορίες βετεράνους και ανεξάρτητους αθλητές, αλλά τους χώρισαν σε υποκατηγορίες με βάση το αγωνιστικό τους επίπεδο. Μια κατηγορία έγινε μόνο για τους άνδρες πάνω από 60 ετών και φυσικά για τις γυναίκες επειδή δεν επέτρεπαν διαχωρισμό οι λιγοστές συμμετοχές. 

Elefsina genikoΗ πολύωρη αγωνιστική δράση στο «όπεν Ελευσίνας 2013» έλαβε χώρα σε 12 τραπέζια την πρώτη μέρα και σε 14 τη δεύτερη. Έγιναν τέσσερις κατηγορίες στους άνδρες, συν τη μία των γυναικών και δύο φάσεις σε ομίλους με διαβάθμιση για όλες τις θέσεις. Το πρόγραμμα κύλησε με πολύ καλή οργάνωση, ενώ το κατάστημα GPSports, που ήταν χορηγός πρόσφερε σε όλους τους συμμετέχοντες από ένα μπλουζάκι εταιρείας επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Οι υποκατηγορίες δυναμικότητας στις κοινές κατηγορίες βετεράνων και ανεξαρτήτων σχηματίστηκαν αφού λήφθηκαν υπόψη πρώτα ο γενικός πίνακας αξιολόγησης του Π.Ο.Φ.Επ.Α. και μετά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για κάποιους αθλητές, οι οποίοι αγωνίζονται μόνο στα πρωταθλήματα ομαδικού της ομοσπονδίας. Σε όλες τις περιπτώσεις εφαρμόστηκε σύστημα με ομίλους, εκτός από την κατηγορία 40-49 ετών όπου έγινε και γ΄φάση με νοκ άουτ παιχνίδια.

Αναλυτικά όλοι οι νικητές:

Ανδρών 18-39 ετών:

Α΄κατηγορία:

1. Λεωνίδας Κανέλλος

2. Ματέο Τσανγκ (Ταϊπέι)

3. Μ. Βατσλάβεκ (Πολωνία)

Β΄κατηγορία:

1. Κωνσταντίνος Γκίτζιας

2. Γιώργος Μουχθής

3. Αθανάσιος Φανός

Γ΄κατηγορία:

1. Νίκος Πολύζος

2. Ανδρέας Μαραγκός

3. Ηλίας Καραμπέσης

Ανδρών 40-49 ετών:

Α΄ κατηγορία:

1. Γιώργος Πετρόχειλος

2. Σταύρος Ράπτης

3. Κώστας Σταμνίδης

Β΄ κατηγορία:

1. Νίκος Πτωχός

2. Γιώργος Κουλουριώτης

3. Ηλίας Κατσιβέλης

Γ΄ κατηγορία:

1. Θανάσης Χειμωνάς

2. Θανάσης Μιχόπουλος

3. Αχιλλέας Γλαδάς

Ανδρών 50-59 ετών:

Α΄κατηγορία:

1. Λούμπο Γκεοργκίεφ

2. Κώστας Χολής

3. Πέτρος Ξαρχάκος

Β΄κατηγορία:

1. Δημήτρης Παπασκαρλάτος

2. Βασίλης Νιάρχος

3. Νίκος Δώριζας

Γ΄κατηγορία:

1. Ανδρέας Καλπαξής

2. Παναγιώτης Ζιούβας

3. Χρήστος Ταστσιόγλου

Ανδρών 60+ ετών:

1. Σταύρος Πλακαντωνάκης

2. Κώστας Κουμπής

3. Παναγιώτης Παγουρτζής

Ενιαία κατηγορία γυναικών:

1. Μαρία Καλογιάννη

2. Λίλιαν Λουκά

3. Ειρήνη Κουτσουπίδου

 

Φωτό 1: Η απονομή στην κατηγορία 50-59 ετών από τον παλιό διεθνή ποδοσφαιριστή και θερμό φίλο του πινγκ πονγκ Τότη Φυλακούρη. Από αριστερά διακρίνονται ο Πέτρος Ξαρχάκος, ο ΛούμποΓκεοργκίεφ και ο Κώστας Χολής.

Φωτό 2: Άποψη του γυμναστηρίου και των κερκίδων την ώρα των αγώνων 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ