Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στις 8 και 9 Ιουνίου το 3ο ατομικό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ για εργαζόμενους στα Μέσα Ενημέρωσης

Protathlima MME_aponomi_andres

Protathlima MME_aponomi_andresΟι εκπρόσωποι του Τύπου-φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης μπορούν ν’ αρχίσουν την…προετοιμασία τους. Έχουν μπροστά τους περίπου τρεις μήνες για να εμφανιστούν στην…κατάλληλη από κάθε πλευρά κατάσταση μέχρι την επόμενη συνάντησή τους στα αγωνιστικά τραπέζια. Το 3ο ατομικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προγραμματίστηκε για το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου στην ομοσπονδιακή αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Είναι…πιστό στο ετήσιο ραντεβού, δεν… επηρεάζεται φυσικά από την κακή οικονομική συγκυρία και διατηρεί ψηλά τη διάθεση για άθληση. Οι συνδιοργανωτές Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών προσκαλούν και φέτος όλους τους ανθρώπους του Τύπου, διότι μπορεί οι εποχές να είναι αφάνταστα δύσκολες τόσο για τις αθλητικές ομοσπονδίες όσο και για τον χώρο των Μ.Μ.Ε., όμως σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή σε τέτοιες εκδηλώσεις βοηθά σωματικά και ψυχολογικά!

Αυτό άλλωστε, είναι το βασικό κίνητρο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., που είχε την ιδέα του eventκαι το ενέταξε το 2011 στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης, αλλά και του Π.Σ.Α.Τ., που πρόθυμα στήριξε τη διοργάνωση από την πρώτη στιγμή: Να φέρουν όλους τους εργαζόμενους των μέσων ενημέρωσης πιο κοντά σ’ ένα δημοφιλές σπορ και να τους δώσουν την ευκαιρία για ιδανική ψυχαγωγία. Η προσπάθεια έχει απήχηση (πριν από δύο χρόνια οι συμμετοχές του τουρνουά ήταν 58, πέρσι ανέβηκαν στις 68) και όλοι οι συντελεστές πιστεύουν και εύχονται να είναι ακόμα πιο μεγάλη η φετινή ανταπόκριση.

Θυμίζουμε ότι στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι όσοι εμπλέκονται με τα Μ.Μ.Ε.. με οποιονδήποτε τρόπο: Δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ, τεχνικοί, διοικητικοί, συνεργάτες, όλοι γενικά οι απασχολούμενοι με κάθε μορφή εργασίας. Το τουρνουά περιλαμβάνει και φέτος μόνο το αγώνισμα του απλού και όπως κάθε φορά θα έχει διαφορετικές κατηγορίες για τους άνδρες και τις γυναίκες, που έχουν…χαλαρή σχέση με τη μικρή ρακέτα (τους ανεξάρτητους δηλαδή) και εκείνους, που έχουν… στενότερη σχέση με την επιτραπέζια αντισφαίριση ως νυν ή πρώην αθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η προκήρυξη της διοργάνωσης με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες θα ετοιμαστεί μέσα στο προσεχές διάστημα. Στο μεταξύ, για οποιαδήποτε απορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Γιάννη Φάκαρο στο τηλέφωνο 6974-016302 ή στο e-mail fakaros@hotmail.com.                                               

 

Φωτό: Στιγμιότυπο από την απονομή επάθλων στους νικητές της απλής κατηγορίας ανδρών στο πρωτάθλημα των εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε. του 2011. 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ