Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ελληνική συμμετοχή σε προπονητικό καμπ και τουρνουά μικρών ηλικιών στη Σλοβακία

Fiser drive

Fiser driveΗ οικονομική συνδρομή γονιών για τη συμμετοχή των παιδιών τους σε διεθνή event της επιτραπέζιας αντισφαίρισης αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία στις δύσκολες στιγμές που περνά γενικά ο ελληνικός αθλητισμός και η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έχει έναν ακόμα λόγο να προβάλλει τέτοιες κινήσεις. Τον Μάρτιο λοιπόν, δύο φερέλπιδες αθλητές της κατηγορίας παμπαιδικού, ο 11χρονος Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης του Α.Π.Σ. Αναγέννηση Πατρών και η 12χρονη Έλλη Φίσερ (φωτό) του Γ.Σ. Άρης Βούλας θα μετάσχουν στο Eurokidsτης Μπρατισλάβας. Πρόκειται για ένα από τα προπονητικά καμπ, που συνδιοργανώνουν ετησίως η Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (E.T.T.U.) με την εκάστοτε οικοδέσποινα χώρα και αφορούν ταλέντα έως 13 χρονών απ’ όλη τη γηραιά ήπειρο. Ο Χατζηλυγερούδης και η Φίσερ είναι στην κορυφή του ελληνικού πίνακα αξιολόγησης σε παμπαίδες και παγκορασίδες αντίστοιχα. Η συγκέντρωση προετοιμασίας θα λάβει χώρα από τις 9 έως τις 14 Μαρτίου και θ’ ακολουθήσει τουρνουά στο Μαλάσκι της Σλοβακίας, όπου θα πάρουν μέρος τα ίδια παιδιά συν τρία ακόμα!

Το όπεν θα διεξαχθεί το τριήμερο 15-17 Μαρτίου και είναι σωματειακού και όχι ομοσπονδιακού επιπέδου. Εκτός από τον Χατζηλυγερούδη και τη Φίσερ έχουν δηλώσει συμμετοχή ο 13χρονος Πέτρος Παναγόπουλος του Φοίνικα Αγίας Σοφίας Πειραιά, ο συνομήλικός του Κωνσταντίνος Στεφανίδης του ΟΕΑ Έδεσσας και η 12χρονη Φοίβη Πεχλιβανίδη του Άρη Βούλας.

* Στο Λινιάνο της Ιταλίας βρίσκεται ο υπεύθυνος μηχανογράφησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δημοσθένης Μεσσήνης. Θα είναι competition manager στο τουρνουά νέων και παίδων της γειτονικής χώρας, που είναι ενταγμένο στο Global Junior Circuit της διεθνούς ομοσπονδίας (I.T.T.F.). Το όπεν αρχίζει αύριο και ολοκληρώνεται στις 3 Μαρτίου.

* Αναβλήθηκε λόγω μικρής συμμετοχής η σχολή διαιτησίας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., που επρόκειτο να γίνει το τριήμερο 22-24 Φεβρουαρίου στην Πάτρα.

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ