Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έτοιμοι για το όπεν της Τσεχίας Αντωνιάδης και Τσόπελας

Antoniadis

AntoniadisΔύο πολλά υποσχόμενοι αθλητές θα συγκροτήσουν την πρώτη ελληνική αποστολή στο φετινό Global Junior Circuit της παγκόσμιας ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης (I.T.T.F.). Το δυνατό όπεν νέων και παίδων της Τσεχίας, που γίνεται στο Χόντονιν από τις 13 έως τις 17 του μήνα, είναι το δεύτερο στη σειρά του 2013 κι εκεί θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα  οι παίδες Νίκος Αντωνιάδης και Ανδρέας Τσόπελας. Αναχωρούν μεθαύριο για την πόλη της Τσεχίας, αρχίζουν την προσπάθειά τους την Παρασκευή και θα έχουν την καθοδήγηση του προπονητή του Α.Ο. Ελληνικού Γιάννη Κορδούτη.

Στόχος του νούμερο 1 και του νούμερο 2 αντίστοιχα της χώρας, στην κατηγορία των παίδων, είναι να δείξουν βελτίωση και να πάνε ένα βήμα πιο μπροστά συγκριτικά με την περσινή συμμετοχή τους στο ίδιο τουρνουά. Τότε που είχαν προκριθεί στο κυρίως ταμπλό του απλού και είχαν φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του διπλού. Οι αγώνες της Τσεχίας θα συγκεντρώσουν σχεδόν 200 αθλητές κι αθλήτριες από 22 χώρες. Στη μεγάλη τους πλειοψηφία βέβαια, είναι από χώρες της Ευρώπης, αλλά θα εκπροσωπηθούν ακόμα η Ασία, η Νότια Αμερική και η Ωκεανία. Στο πρόγραμμα υπάρχουν τρία αγωνίσματα για την εφηβική κατηγορία και άλλα τόσα για την παιδική. Οι 15άχρονοι αθλητές του Δ.Α.Ο. Ταύρου θ’ αγωνιστούν αρχικά στο διπλό και το απλό παίδων και θα συνεχίσουν με το ομαδικό, το οποίο στη συγκεκριμένη κατηγορία γίνεται με το σύστημα κορμπιγιόν.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ SERIE A ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η ΝΟΡΜΠΕΛΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Papadaki Norbello_matchΣτο μεταξύ, με τη σημαντική βοήθεια της Αγγελίνας Παπαδάκη η Νορμπέλο βρέθηκε στην 1η θέση της Serie A των γυναικών μετά το πέρας της 7ης αγωνιστικής! Κατέβαλλε στην έδρα της την Τσερβίνο Γένοβα με 4-1 κι έπιασε στην κορυφή τη Σαντονατέζε, η οποία παραχώρησε ισοπαλία 3-3 στην Κορτεματζιόρε. Νορμπέλο και Σαντονατέζε έχουν από 12 βαθμούς, είναι αήττητες με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες και την ερχόμενη Παρασκευή τίθενται ενώπιος ενωπίω στο ντέρμπι κορυφής του 2ου γύρου. Στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Γένοβα η Παπαδάκη νίκησε με 3-0 σετ την Κλάρα Κοσταντούρα κι επίσης με 3-0 τη Μπιάνκα Μπράσο.

 

Φωτογραφία 1: Ο Νίκος Αντωνιάδης

Φωτογραφία 2: Στιγμιότυπο από την προσπάθεια της Αγγελίνας Παπαδάκη στην αναμέτρηση εναντίον της Τσερβίνο Γένοβα

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ