Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μέχρι την Παρασκευή οι δηλώσεις συμμετοχής στο ατομικό πρωτάθλημα βετεράνων Αττικής και Νότιας Ελλάδας

Veteranoi Drama_2

Veteranoi Drama_2Έφτασε η στιγμή να…ρίξουν βάρος και στο ατομικού χαρακτήρα πρωτάθλημά τους οι βετεράνοι του αθλήματος. Ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.), προκήρυξαν το ατομικό πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών 2012-2013 για την Αττική και τις περιοχές της Νότιας Ελλάδας (Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο και νησιά). Οι αγώνες θα διεξαχθούν την προσεχή  Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Βούλας (οδός Λευκάδος 1) κι εκτός από τα έπαθλα στους νικητές δίνουν και προκρίσεις για το 4ο Πανελλήνιο ατομικό πρωτάθλημα βετεράνων, το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Μαΐου 2013 στη Φλώρινα. Γι’ άλλη μία χρονιά έχει εκδηλωθεί ζωηρό ενδιαφέρον και οι φίλοι του αθλήματος έχουν περιθώριο για τις δηλώσεις συμμετοχής μέχρι μεθαύριο Παρασκευή.

Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει μόνο το αγώνισμα του απλού σε άνδρες και γυναίκες κι έχει ώρα  έναρξης 9.30. Παραδοσιακά δικαίωμα ν’ αγωνιστούν έχουν αθλητές κι αθλήτριες (βετεράνοι και ανεξάρτητοι), που έχουν μπει χρονολογικά τουλάχιστον στο 40ο έτος της ηλικίας τους, ωστόσο φέτος δημιουργήθηκε για πρώτη φορά και κατηγορία για τους μη ενεργούς βετεράνους αθλητές κατηγορίας 30-39 ετών, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ομαδικά αγωνίσματα του Π.Ο.Φ.Επ.Α.. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο e-mail: info@pofepa.gr ή στο fax 210.8993557 με αναφορά σε βασικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο-έτος γέννησης και τηλέφωνο επικοινωνίας) και η σχετική προθεσμία λήγει την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου. Το παράβολο συμμετοχής για κάθε αθλητή/τρια έχει οριστεί στα 10 ευρώ. 

Οι κατηγορίες είναι οι εξής:
α. Βετεράνων (& Ανεξαρτήτων) 40 έως και 49 ετών
β. Βετεράνων (& Ανεξαρτήτων) 50 έως και 59 ετών
γ. Βετεράνων (& Ανεξαρτήτων) 60 έως και 64 ετών
δ. Βετεράνων (& Ανεξαρτήτων) 65 + ετών

ε. Μη εν ενεργεία αθλητών 30 έως και 39 ετών, οι οποίοι συμμετέχουν ή έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στα ομαδικά πρωταθλήματα του Π.Ο.Φ.Επ.Α. 

Στην πρώτη φάση οι αγώνες περιλαμβάνουν ομίλους και στη δεύτερη νοκ άουτ παιχνίδια.  Από κάθε ηλικιακή κατηγορία θα προκριθούν για το 4ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα οι 8 πρώτοι.  Η αντίστοιχη διοργάνωση για την Κεντρική Μακεδονία (όπου επίσης υπάρχουν ορισμένοι βετεράνοι έως 39 ετών, οι οποίοι εδώ και καιρό δεν έχουν επίσημη αγωνιστική δράση με σωματείο-μέλος της ομοσπονδίας) θα διεξαχθεί στις 27 και 28 Απριλίου.

 

Στιγμιότυπο από παλαιότερους αγώνες βετεράνων (τη φάση απαθανάτισε ο Βασίλης Καραουλάνης)                       

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ