Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με την ιδανική συντροφιά όλων των αθλητών έκοψαν τη βασιλόπιτα οι Τ.Ε. στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα

Kopi Pitas_2013_Saloniva_4

Kopi Pitas_2013_Saloniva_4Στη διάρκεια των προκριματικών αγώνων για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων δύο Τοπικές Επιτροπές της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους παρέα με τους αθλητές, τους γονείς και στελέχη όλων των σωματείων. Το Σάββατο έκανε την ετήσια εκδήλωσή της η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας στην αίθουσα του Κλιμακίου Θεσσαλονίκης (Περίπτερο 1- ΔΕΘ), ενώ την Κυριακή, στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Π.Ε.Α.Κ. «Δημήτρης Τόφαλος», στην Πάτρα, έκοψε τη βασιλόπιτα η Τοπική Επιτροπή Πελοποννήσου.

Kopi Pitas_2013_Salonica_2Στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης παρέστη σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Τ.Ε. και ο πρόεδρος Χρήστος Τρυγωνάς εκπροσώπησε και την Ε.Φ.Ο.Επ.Α., της οποίας είναι α΄αντιπρόεδρος. Απονεμήθηκαν τα έπαθλα στις νικήτριες ομάδες του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Β. Ελλάδας ανδρών και γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, όπως επίσης του Κυπέλλου Θεσσαλονίκης, του Κυπέλλου Αν. Μακεδονίας και του Κυπέλλου Θράκης για τη σεζόν 2012- 2013. Ο ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς, ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο ΑΠΣ Αίας Ευόσμου, ο ΕΦΕΑ «Απόλλων» Βόλου, ο ΦΕΑ Ιωαννίνων, ο ΑΣ Πέρα Θεσσαλονίκης, ο ΑΣΕΑ Δράμας, ο ΑΣΕΑ Καβάλας, η ΧΑΝ Θεσσαλονίκης και ο ΓΣ Φιλία Ορεστιάδας ήταν οι ομάδες που βραβεύτηκαν. Ο ΑΣΕΑ Καβάλας έλαβε και δεύτερη βράβευση ως η καλύτερη ομάδα της Β. Ελλάδας, σύμφωνα με τη γενική αξιολόγηση για το έτος 2011. Η βασιλόπιτα είχε δύο φλουριά, τα οποία κέρδισαν τα σωματεία της Καβάλας και της Κοζάνης.

Kopi Pitas_2013_Patra_3Στην Πάτρα εκτός από το διοικητικό συμβούλιο της Τ.Ε., με επικεφαλής τον νέο πρόεδρο Παναγιώτη Τζόβολο, παραβρέθηκε η γενική γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Κατερίνα Σπανού. Το «παρών» έδωσαν ακόμα ο πρόεδρος του Π.Ε.Α.Κ. Πατρών Παναγιώτης Κογκόλης, ο αντιπρόεδρος Νίκος Βασιλείου και ο πρόεδρος του αθλητικού τμήματος του δήμου Πατρών Νίκος Κωστόπουλος. Η γιορτή περιλάμβανε και δύο ειδικές βραβεύσεις: Στον πρώην πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στη Δυτική Ελλάδα Μιλτιάδη Χατζηφώτη, που ήταν και μέλος της μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο και στον πρώην διεθνή διαιτητή Γιώργο Αλεξίου. Η γιορτή έκλεισε με την κλήρωση δώρων.  

Φωτογραφία 1: Ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Βόρειας Ελλάδας Χρήστος Τρυγωνάς κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα δίπλα στη γενική γραμματέα Αναστασία Κοκκίνου, την ταμία Μελίνα Φωτιάδου και τον αντιπρόεδρο Χρηστάκι Κανάρη                     

Φωτογραφία 2: Η απονομή στους Κυπελλούχους Θεσσαλονίκης της περιόδου 2012-2013 από τον πρόεδρο του ΟΕΑ Έδεσσας Δημήτρη Αναστασιάδη (στο μέσο). Αριστερά ο προπονητής Δημήτρης Καραΐσκος και η αθλήτρια Βάνια Ζάνεβα από τη ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, που πρώτευσε στις γυναίκες και δεξιά ο προπονητής Γιώργος Κρυωνάς και ο αθλητής Δημήτρης Καλαϊτζής από τον Αίαντα Ευόσμου, που κατέκτησε το τρόπαιο στους άνδρες

Φωτογραφία 3: Ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Πελοποννήσου Παναγιώτης Τζόβολος κόβει τη βασιλόπιτα με συντροφιά δεκάδες αθλητές, γονείς και άλλα στέλεχη του αθλήματος. Γύρω του τα υπόλοιπα μέλη της Τ.Ε. και η γενική γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Κατερίνα Σπανού.                           

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ