Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στο τουρνουά νέων και παίδων της Τσεχίας δήλωσαν συμμετοχή Αντωνιάδης και Τσόπελας

Tsopi

TsopiΣτο χρονικά δεύτερο τουρνουά μικρών ηλικιών στο καλεντάρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης (I.T.T.F.) θα έρθει η πρώτη ελληνική συμμετοχή για το Global Junior Circuit του νέου έτους. Από τις 13 έως τις 17 Φεβρουαρίου η πόλη Χόντονιν θα φιλοξενήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το δυνατό όπεν της Τσεχίας κι εκεί δήλωσαν συμμετοχή οι παίδες Νίκος Αντωνιάδης και Ανδρέας Τσόπελας (φωτό) του Δ.Α.Ο. Ταύρου. Το νούμερο 1 και το νούμερο 2 αντίστοιχα της χώρας, στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, αγωνίστηκαν και πέρσι στο ίδιο event και είχαν πάει καλά, καθώς είχαν φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του διπλού και τον 1ο γύρο του απλού παίδων. Έναν χρόνο μετά θα τεστάρουν ξανά τις δυνατότητές τους σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω.

Το πρόγραμμα του G.J.C. για το 2013 περιλαμβάνει 32 τουρνουά σε χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής, της Βόρειας Αμερικής και της Λατινικής Αμερικής! Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί στη Γουατεμάλα ο μεγάλος τελικός όλων των τουρνουά για το 2012 και η φετινή σειρά θ’ ανοίξει στη Μανάμα του Μπαχρέιν από τις 3 έως τις 7 Φεβρουαρίου. Θ’ ακολουθήσουν οι αγώνες της Τσεχίας και θα συγκεντρώσουν σχεδόν 200 αθλητές κι αθλήτριες από 22 χώρες. Στη μεγάλη τους πλειοψηφία βέβαια, είναι χώρες της Ευρώπης, ωστόσο θα υπάρχουν εκπρόσωποι και από την Ασία (Κινεζική Ταϊπέι, Κατάρ), τη Νότια Αμερική (Βραζιλία, Περού) και την Ωκεανία (Αυστραλία). Σε παίδες και κορασίδες οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 95, σε νέους και νεάνιδες τις 99, όπως αναφέρεται αναλυτικά στο πρωτοποριακό σύστημα on line καταχωρήσεων της I.T.T.F. για το G.J.C., που θυμίζουμε ότι εγκαινιάστηκε φέτος και δημιούργησε ο υπεύθυνος μηχανογράφησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δημοσθένης Μεσσήνης.

Οι 15άχρονοι πρωταθλητές μας θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν πολλά και δυνατά παιχνίδια, καθώς το επαμειβόμενο όπεν περιλαμβάνει τρία αγωνίσματα για την εφηβική κατηγορία και άλλα τόσα για την παιδική. Αντωνιάδης και Τσόπελας θα συγκροτήσουν ξανά ζευγάρι στο διπλό παίδων, θ’ αποτελέσουν δίδυμο και στο ομαδικό, το οποίο στους παίδες θα γίνει με το σύστημα κορμπιγιόν και θα πάρουν μέρος και στο απλό παίδων.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ