Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ορίστηκαν για τις 7μ.μ. οι αγώνες των εθνικών μας ομάδων στις 29/01, στο Σ.Ε.Φ.

Presentation Ceremony_Belarus

Presentation Ceremony_BelarusΣτις 7 το απόγευμα θ’ αρχίσουν την Τρίτη 29 Ιανουαρίου οι προσεχείς εντός έδρας αγώνες των εθνικών μας ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το συγκρότημα των ανδρών θα υποδεχτεί την Κροατία για το γκρουπ Β της 1ης κατηγορίας (Championship Division) και η ομάδα των γυναικών τη Λιθουανία για το γκρουπ Α της 2ης κατηγορίας (Challenge Division). Οι δύο αναμετρήσεις στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας εντάσσονται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των γκρουπ, ήταν γνωστό ότι θ’ αρχίσουν ταυτόχρονα, απλά απέμενε να οριστεί από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. η ώρα έναρξης. Η παράλληλη διεξαγωγή δύο σημαντικών αγώνων των εθνικών μας ομάδων θ’ αποτελέσει ένα ιδιαίτερο και πρωτόγνωρο σκηνικό για τους Έλληνες φιλάθλους και αναμένεται να τους ωθήσει σε αθρόα προσέλευση στην ομοσπονδιακή αίθουσα ώστε να ενισχύσουν (και αυτή τη φορά) τις προσπάθειες των διεθνών. Είναι δεδομένο επίσης, το βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τους δύο αγώνες.

Στο γκρουπ των ανδρών η ομάδα του Κώστα Βατσακλή θ’ αυξήσει κατά πολύ με ενδεχόμενη νίκη τις ελπίδες για την αποφυγή της τελευταίας θέσης και την παραμονή στην κατηγορία. Προς το παρόν έχει 4 βαθμούς μαζί με τη Λευκορωσία και την Ουγγαρία, ενώ Αυστρία, Κροατία και Ρωσία έχουν από 5.

Στο γκρουπ των γυναικών το συγκρότημα του Γιώργου Καρύτσα αναζητά πάντα την πρώτη νίκη ώστε να τονωθεί και ψυχολογικά. Είναι αουτσάιντερ βέβαια και στον αγώνα με τη Λιθουανία, όμως περιμένοντας να μάθει και τη σύνθεση της αντιπάλου, μπορεί να προετοιμαστεί για το καλύτερο δυνατό. Η Ελλάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση μαζί με την Ιταλία (έχουν από 3 βαθμούς) και κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό στην 3η κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Λιθουανία είναι στην 4η θέση του γκρουπ Α με 4 βαθμούς κι έχει επίσης ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα. 

* Στα δελτία Τύπου για τους τελευταίους αγώνες στην Α1 γράφτηκαν λάθος εκ παραδρομής οι βαθμοί του Α.Ο. Πεύκης στο πρωτάθλημα των ανδρών. Το γραφείο Τύπου διόρθωσε το λάθος και μπορείτε να δείτε τη σωστή βαθμολογία στα ρεπορτάζ του Σαββάτου και της Κυριακής.

 

Φωτογραφία: Η επίσημη παρουσίαση των εθνικών ομάδων Λευκορωσίας και Ελλάδας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης των ανδρών τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Μινσκ.  

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ