Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ρεπορτάζ της E.T.T.U. για την επικείμενη βράβευση του προέδρου Μπόζι από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

President

PresidentΜε τον τίτλο «η ελληνική ομοσπονδία βραβεύει τον πρόεδρο Στέφανο Μπόζι» η ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (www.ettu.org) φιλοξένησε ρεπορτάζ αναφορικά με την επικείμενη γιορτή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της. Η λαμπρή εκδήλωση θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 8 Ιανουαρίου, στις 7μ.μ., στην ομοσπονδιακή αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και ο Ιταλός πρόεδρος της E.T.T.U. (φωτό) θα παραστεί και θα βραβευτεί για τη μεγάλη στήριξη προς την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση. Θα φτάσει στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης και θ’ αναχωρήσει την επομένη. Θα είναι ένα από τα εξέχοντα πρόσωπα σε μία βραδιά, που εκτός από τους δεκάδες επίσημους θα συγκεντρώσει εκπροσώπους απ’ όλες τις θέσεις της πλατιάς οικογένειας του αθλήματος. Μάλιστα, η ομοσπονδία έχει απευθύνει κάλεσμα στους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των σωματείων να παραβρεθούν στην εκδήλωση, άσχετα από το αν βραβεύονται ή όχι. Υπενθυμίζουμε ότι στην ετήσια εκδήλωση θ’ απονεμηθούν τα έπαθλα στις συνολικά 25 ομάδες, που πρωταγωνίστησαν την περασμένη σεζόν στα διασυλλογικά πρωταθλήματα και θα γίνουν ειδικές βραβεύσεις.

Η ιστοσελίδα της E.T.T.U. σημειώνει ότι με αυτή την τιμή προς τον Στέφανο Μπόζι η ελληνική ομοσπονδία θα εκφράσει γι’ άλλη μία φορά τις θερμές ευχαριστίες της στον Ιταλό πρόεδρο για την οικονομική και ηθική στήριξη στο πινγκ πονγκ της χώρας. Υπογραμμίζει ότι η E.T.T.U. έδωσε τη δυνατότητα στην ελληνική αποστολή να πάρει κανονικά μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων το περασμένο καλοκαίρι, ενώ βοηθά σημαντικά την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την πραγματοποίηση των προπονητικών σεμιναρίων με ξένους επιμορφωτές. Το ρεπορτάζ αναφέρει ακόμα ότι με αφορμή τη μεγάλη οικονομική συνδρομή που δέχτηκε για το Ευρωπαϊκό νέων, η ελληνική ομοσπονδία είχε απονείμει τον Οκτώβριο στο Χέρνινγκ της Δανίας, διά του προέδρου της Μανώλη Κολυμπάδη, τρεις τιμητικές πλακέτες στην Ευρωπαϊκή Ένωση του αθλήματος (Ε.Τ.Τ.U.), την αυστριακή ομοσπονδία (O.T.T.V.) και τους διοργανωτές των αγώνων του Σβέσατ.

* Στη Βιέννη θα μεταβεί στο τέλος της εβδομάδας ο Δημοσθένης Μεσσήνης, καθώς προσκλήθηκε να μετάσχει στο 2ο σεμινάριο competition manager της διεθνούς ομοσπονδίας του αθλήματος (I.T.T.F.), που θα διεξαχθεί στην αυστριακή πρωτεύουσα από τις 7 έως τις 11 Ιανουαρίου. Ο πρώην γενικός γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., που έχει από πέρσι την ιδιότητα του competition manager, θα παρουσιάσει τη νέα εφαρμογή για την ηλεκτρονική καταχώρηση δηλώσεων στα όπεν του Global Junior Circuit της I.T.T.F.. Το πρωτοποριακό ηλεκτρονικό σύστημα για όλα τα διεθνή τουρνουά νέων είναι ήδη σε λειτουργία, καθώς στις αρχές Φεβρουαρίου έρχεται το πρώτο όπεν στο καλεντάρι του 2013, που θα γίνει στο Μπαχρέιν.

 

 

 

                                     

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ