Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μήνυμα του προέδρου του Δ.Σ. Μανώλη Κολυμπάδη για το νέο έτος

Kolimpadis 2

Kolimpadis 2Στο λυκόφως του 2012 η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση ήξερε ότι δικαιούται να διατηρήσει την αισιοδοξία και τη θετική σκέψη για το μέλλον παρά τα γνωστά σοβαρά προβλήματα. Στο λυκαυγές του 2013 μπορεί να συνεχίσει τη δύσκολη προσπάθειά της με ακόμα καλύτερη διάθεση και να έχει τη δυνατή πίστη ότι με ενότητα και αλληλοϋποστήριξη θα βγει αλώβητη από τη λαίλαπα της κρίσης! Αυτό είναι το μήνυμα, που στέλνει σε όλο τον κόσμο του αθλήματος, με την ευκαιρία της πρωτοχρονιάς, ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Μανώλης Κολυμπάδης. «Όλοι μαζί, σαν μια γροθιά θα αποδείξουμε ότι είμαστε σκληροτράχηλοι και φανατικοί θιασώτες της αυστηρής προσήλωσης στο καθήκον μας που δεν είναι άλλο από το να οδηγήσουμε το άθλημά μας, την Ελληνική Επιτραπέζια Αντισφαίριση, σε ασφαλή και ήρεμα λιμάνια», υπογραμμίζει στη γραπτή του δήλωση ο επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας. Σε αυτό το πνεύμα θα κινηθεί και η ομιλία του στην καθιερωμένη γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομοσπονδίας, που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 8 Ιανουαρίου, στις 7μ.μ., στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Εκδήλωση που ετοιμάζεται με κάθε επισημότητα, καθώς θ’ απονεμηθούν τα έπαθλα στα σωματεία, που πρωταγωνίστησαν στα διασυλλογικά πρωταθλήματα της περασμένης σεζόν και θα βραβευτούν εξέχουσες προσωπικότητες, μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (E.T.T.U.) Στέφανο Μπόζι και ο πρώην γενικός γραμματέας Αθλητισμού Παναγιώτης Μπιτσαξής.

Αναλυτικά το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Μανώλη Κολυμπάδη:

«Αγαπητοί Πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. των σωματείων – μελών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Αγαπητοί συνεργάτες προπονητές,

Αγαπητοί διαιτητές του αθλήματός μας,

Αγαπητοί συνεργάτες εργαζόμενοι στην ομοσπονδία, στις Τοπικές μας Επιτροπές και στα σωματεία μας,

Αγαπητοί γονείς των αθλητριών και αθλητών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης,

Αγαπητές αθλήτριες, αγαπητοί αθλητές,

Φίλες και φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης,

Οι συνεργάτες μου κι εγώ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομοσπονδίας, σας στέλνουμε τις πιο θερμές ευχές για ένα ευτυχισμένο 2013, με υγεία, ειρήνη και προσωπικές, οικογενειακές και αθλητικές επιτυχίες.

Το 2012 ήταν μια δύσκολη και σκληρή χρονιά. Πέρασε όμως και αντέξαμε. Βγήκαμε όρθιοι.

Πέρσι τέτοια εποχή μιλούσαμε για «επιβίωση».

Φέτος ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε ν’ αγωνιζόμαστε με αξιοπρέπεια, με δύναμη, και κυρίως, με την ίδια πίστη και θέληση, με το ίδιο πάθος και το ίδιο μεράκι.

Η προσπάθεια είναι επίπονη και χρειάζεται πάνω απ’ όλα αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και κυρίως ενότητα.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε στις δύο τελευταίες αρχαιρεσίες του Σεπτεμβρίου και του Δεκεμβρίου.

Υποσχόμαστε ότι θα εργαστούμε σκληρά για να αποδειχθούμε άξιοι της εμπιστοσύνης σας.

Είμαι βέβαιος ότι με την δική σας πάντα βοήθεια και συμπαράσταση, το άθλημα θα τα καταφέρει και θα βγει αλώβητο από την λαίλαπα της κρίσης.

Όλοι μαζί, σαν μια γροθιά θα αποδείξουμε ότι είμαστε σκληροτράχηλοι και φανατικοί θιασώτες της αυστηρής προσήλωσης στο καθήκον μας που δεν είναι άλλο από το να οδηγήσουμε το άθλημά μας, την Ελληνική Επιτραπέζια Αντισφαίριση, σε ασφαλή και ήρεμα λιμάνια.

Την υγεία μας μόνο να έχουμε και όλα τα άλλα θα τα βρούμε. Με αλληλοσεβασμό, εκτίμηση και αγάπη θα προσπαθήσουμε και θα πετύχουμε να φέρουμε την Επιτραπέζια Αντισφαίριση στα αθλήματα που ο ελληνικός λαός θα τους δώσει ώθηση για να χαρίζουν στην πατρίδα πολλές και μεγάλες διεθνείς διακρίσεις που γεμίζουν όλους μας με περηφάνια και συγκίνηση.

Καλή χρονιά και να είστε όλοι καλά.

Μανώλης Γ. Κολυμπάδης

Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ