Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προκριματικά για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων-νεανίδων το Σαββατοκύριακο σε ομαδικό και ατομικό

Diplo neon_2019_aponomi

Diplo neon_2019_aponomiΤο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων, η διοργάνωση για αθλητές και αθλήτριες μέχρι 18 ετών, δίνει αυτό το Σαββατοκύριακο τη συνέχεια στο εσωτερικό πρόγραμμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Αφορά στο προκριματικό στάδιο και το πρώτο, που πρέπει να σημειώσει κάποιος, είναι ότι έχουμε την επανεμφάνιση του ομαδικού σε αυτή τη φάση. Εδώ και αρκετά χρόνια τα προκριματικά περιλάμβαναν μόνο το αγώνισμα του απλού, όμως η απόφαση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. το περασμένο καλοκαίρι επανέφερε και το ομαδικό για νέους και παίδες και πρόσθεσε ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο στάδιο. Τα προκριματικά εφήβων-νεανίδων λοιπόν, γίνονται σε πέντε περιοχές της χώρας. Τα ατομικά μεθαύριο θα είναι για την Αττική (και κάποια νησιά), τη Βόρεια Ελλάδα, τη Δυτική Ελλάδα, τη Θράκη και μαζί τη Χίο και τη Λέσβο. Τα ομαδικά αύριο θα έχουν αγώνες για τις ίδιες περιοχές πλην της Θράκης. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν συνολικά στους 188 αθλητές, τις 101 αθλήτριες, τις 39 ομάδες νέων και τις 21 νεανίδων.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://app.ttscore.io/customer/24 οι φίλοι του αθλήματος μπορούν να βρουν βασικές πληροφορίες για τα προκριματικά στην περιοχή, που τους ενδιαφέρει (εκεί θα εμφανιστούν και τα αποτελέσματα), ενώ στο λινκ https://www.httf.gr/images/PROKRISEIS_%CE%95-%CE%9D_2019-20.pdf δίνονται αναλυτικά οι προκρίσεις σε ομαδικά και ατομικά.

Οι αγώνες για την Αττική διεξάγονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στο απλό την Κυριακή πρόκειται να πάρουν μέρος 74 αγόρια και 48 κορίτσια και στο ομαδικό το Σάββατο 18 και 12 σωματεία αντίστοιχα. Να σημειωθεί ότι υπάρχουν συμμετοχές και από την Κω, την Κρήτη και την Τήνο.

Η Βόρεια Ελλάδα θ’ αγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη, στην ομοσπονδιακή αίθουσα στο περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ.. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής ήταν 48 αθλητές και 20 αθλήτριες στο ατομικό, και 11 και 5 ομάδες αντίστοιχα στο ομαδικό.

Τα προκριματικά για τη Δυτική Ελλάδα θα γίνουν σε δύο διαφορετικές αίθουσες. Τα ατομικά την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο Κουκούλι και το ομαδικό αύριο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Έχουν δηλωθεί 19 αγόρια και 8 κορίτσια για το απλό και 5 και 2 ομάδες αντίστοιχα στο ομαδικό.

Στο Εκθεσιακό Κέντρο Καλούτας στη Χίο θα γίνουν τα παιχνίδια για τη Χίο και τη Λέσβο. Στο απλό πρόκειται ν’ αγωνιστούν 27 αθλητές και 16 αθλήτριες και στο ομαδικό 5 και 2 σωματεία αντίστοιχα.

Για τη Θράκη τέλος, οι αγώνες θα φιλοξενηθούν μεθαύριο στη Ζαρίφειο Ακαδημία, στην Αλεξανδρούπολη και θ’ αφορούν μόνο το ατομικό. Αναμένεται ν’ αγωνιστούν 14 αθλητές και 6 αθλήτριες.

Στην τελική φάση του ομαδικού (28-29 Μαρτίου) θα προκριθούν μέσα από αυτή τη διαδικασία συνολικά 16 ομάδες νέων και 12 νεανίδων. Στην τελική φάση των ατομικών αγωνισμάτων (11-12 Απριλίου) περνάνε από τα προκριματικά 34 αθλητές και 24 αθλήτριες. Θυμίζουμε όμως, ότι σύμφωνα με την προκήρυξη παίρνουν απευθείας την πρόκριση στα τελικά του ατομικού οι 6 πρώτοι έφηβοι και οι 4 πρώτες νεάνιδες του πίνακα αξιολόγησης. Είναι λοιπόν, οι αθλητές Γεράσιμος Πετρής και Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης του Α.Ο Ταταύλα, Ζήσης Δουκέρης και Ιάκωβος Αϊβατίδης του Π.Κ.Δ. Ταύρου, Γιάννης Δαμιανής και Σωκράτης Γιαννούτσος του Γ.Α.Ο. Πειραιά και οι αθλήτριες Μαλαματένια Παπαδημητρίου, Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Χρυσή Φωτιάδου (Σάρισες Φλώρινας) και Θεοδώρα Βασιλειάδου (Εθνικός Αλεξανδρούπολης).

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ