Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ευχαριστίες του Μανώλη Κολυμπάδη προς τη Δύναμη Λάρισας

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Α.Σ. Δύναμη Λάρισας συνέταξε απόψε ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης. Αμέσως μετά την επιστροφή του από τη Λάρισα θέλησε να εκφράσει και με αυτόν τον τρόπο τα συγχαρητήριά του και τις ευχαριστίες του στο τοπικό σωματείο για το θαυμάσιο event επίδειξης, που διοργάνωσε σήμερα το μεσημέρι με πρωταγωνιστές τον Καλλίνικο Κρεάνγκα και τον Δημήτρη Παπαδημητρίου. Υπογράμμισε ότι τέτοιες στιγμές τιμούν τον αθλητισμό και ειδικότερα την επιτραπέζια αντισφαίριση.

Αναλυτικά η επιστολή του επικεφαλής της διοίκησης της ομοσπονδίας αναφέρει:

«Κυρία πρόεδρε, αγαπητά μέλη του Δ.Σ., αγαπητέ φίλε Στέφανε, αγαπητά παιδιά

Η γενική γραμματέας, κα Κατερίνα Σπανού, εγώ προσωπικά, ο Καλλίνικος Κρεάνγκα και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας για τις ωραίες και αξέχαστες στιγμές που σήμερα μας προσφέρατε. Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, για την αγάπη που μας δείξατε και για την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε. Τέτοιες στιγμές τιμούν τον αθλητισμό και την επιτραπέζια αντισφαίριση. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη αυτής της μεγάλης οικογένειας, της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Η Κατερίνα κι εγώ νιώθουμε εξαιρετική τιμή που μας έχετε αναθέσει την ηγεσία του αθλήματος. Σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και να μη σας απογοητεύσουμε. Να ‘στε όλοι καλά.

Αύριο το πρωί θα στείλουμε στα παιδιά τα δώρα που κέρδισαν. Πολλές ευχές για την καινούργια χρονιά. Πάμε όλοι μαζί μπροστά το άθλημα!!! Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε διακρίσεις μεγάλες στην επιτραπέζια αντισφαίριση της πατρίδας μας!!!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς, πολλή αγάπη και στο επανιδείν!!!!

ΜΑΝΩΛΗΣ Γ. ΚΟΛΥΜΠΑΔΗΣ

Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ