Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με 240 τελικές δηλώσεις συμμετοχής ετοιμάζεται ο Α.Ο. Ταταύλα για το 1ο αναπτυξιακό τουρνουά του

Pera 2014_panoramiko

Pera 2014_panoramikoΤα διασυλλογικά πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών έκαναν την αρχή για το 2020 στο πρόγραμμα της ελληνικής ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης και σειρά στο αγωνιστικό προσκήνιο παίρνουν οι μικροί σε ηλικία αθλητές. Ετοιμάζονται μάλιστα, για ένα καινούργιο όπεν στον θεσμό των αναπτυξιακών, αυτό που θα διοργανώσει ο Α.Ο. Ταταύλα το προσεχές Σαββατοκύριακο (11 και 12 Ιανουαρίου) στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (Μεγάλης του Γένους Σχολής 10, στον Άλιμο). Το διοργανώνει σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το αφιερώνει στη μνήμη του επί σειρά ετών εφόρου του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Α.Ο. Ταταύλα Ιωάννη Κοτόπουλου. Το μεγάλο και ιστορικό σωματείο πραγματοποιεί πρώτη φορά τέτοιο πανελλήνιας εμβέλειας τουρνουά κι έχει τη χαρά και την τιμή να βλέπει πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τα σωματεία. Χτες έγιναν οι κληρώσεις των γκρουπ (http://app.ttscore.io/customer/24/event/337) και σε αυτές μπήκαν 240 αγόρια και κορίτσια από 59 σωματεία όλης της χώρας. Να σημειωθεί ότι με 240 συμμετοχές έχει το ρεκόρ στα αναπτυξιακά της Αττικής ο Α.Σ. Πέρα Αθηνών. Το σωματείο, που έχει ίδιες καταβολές με τα Ταταύλα κι εδρεύει στις ίδιες εγκαταστάσεις, έκανε την περίοδο 2018-2019 (Νοέμβριο μήνα) το αντίστοιχο 1ο τουρνουά του.

Ο σημερινός οικοδεσπότης πρέπει να μη συναντήσει απουσία της τελευταίας στιγμής προκειμένου να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Πέρα στα χρονικά του θεσμού, αλλά έτσι κι αλλιώς θα είναι τόσο υψηλός ο αριθμός των συμμετοχών, που αποτελεί έξτρα κίνητρο και ώθηση στους διοργανωτές για να ικανοποιήσουν κάθε προσδοκία. Να προστεθεί ότι 2ο στον σχετικό πίνακα για τα αναπτυξιακά της Αττικής είναι το τουρνουά, που έγινε στον Καρέα τον Φεβρουάριο του 2018 και είχε 225 συμμετοχές.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν πρόκειται να γίνουν οι 8 από τις 10 ηλικιακές κατηγορίες, που κλασικά προκηρύσσονται. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 8 Νέους άνδρες, 24 νέους, 18 νεάνιδες, 62 παίδες, 34 κορασίδες, 47 παμπαίδες, 34 παγκορασίδες και 13 μίνι παμπαίδες. Εκτός από τα δεκάδες σωματεία της Αττικής θα έχουν αθλητές σύλλογοι από την Πάτρα, την Κορινθία, τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, τη Φλώρινα, τη Λέσβο, τη Χίο, τη Λάρισα, την Ορεστιάδα, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, την Κοζάνη και τα Ιωάννινα.

Στη σάλα του γυμναστηρίου, την αίθουσα «Μιχάλης Παγιώτης», θα τοποθετηθούν 16 τραπέζια και οι αγώνες θα κάνουν έναρξη το Σάββατο στις 09:00. Επίσης, για όσους ενδιαφέρονται, ο Α.Ο. Ταταύλα έχει ενημερώσει ότι ο αγωνιστικός χώρος θα είναι διαθέσιμος για συμμετέχοντες την παραμονή του τουρνουά, μεθαύριο Παρασκευή, από τις 21:00 μέχρι τις 22:30. Απλά, οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να έχουν επικοινωνήσει νωρίτερα (μέχρι και αύριο αναφέρει η προκήρυξη) με τον προπονητή του Α.Ο. Ταταύλα Δημήτρη Παπαδημητρίου (τηλ. 6948787160).

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ