Ο Κ. Κωνσταντινόπουλος επισκέφτηκε τον Α.Σ. Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων

Ioannina Konstantinopoulos_me_omadaΣτα Ιωάννινα πέρασε μέρες των Χριστουγέννων ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος και επισκέφτηκε τον τοπικό Αθλητικό Σύλλογο Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, σε μια κίνηση που και ευχάριστη έκπληξη δημιούργησε σε όλους στην ομάδα και σχολιάστηκε με τα καλύτερα λόγια. Ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού ανδρών το 2018 και το 2019 βρέθηκε ιδιωτικά στην πανέμορφη πόλη και αφού είδε το πρόγραμμα των προπονήσεων του σωματείου πέρασε από την αίθουσα για δύο ώρες, συνομίλησε με τον προπονητή Γκεόργκι Δασκάλοφ κι έπαιξε για λίγο με όλα τα παιδιά. Ο Α.Σ.Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων έκανε σχετικό κείμενο στο blog του στο ίντερνετ. Στον τίτλο έδωσε συγχαρητήρια στον 25χρονο άσο για την πρωτοβουλία του και δημοσίευσε και φωτογραφίες. Αναλυτικά το ρεπορτάζ από το τοπικό σωματείο με την πολύ καλή δραστηριότητα:

«Στα Γιάννινα βρέθηκε ιδιωτικά ο πρωταθλητής Ελλάδος Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος τις φετινές γιορτές. Την 3η ημέρα των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 27/12/2019 οι αθλητές  του Α.Σ.  Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων την ώρα της προπόνησης δέχθηκαν μια ευχάριστη, απρόσμενη επίσκεψη από τον Κωνσταντίνο.

Όλους τους χαροποίησε ιδιαίτερα αυτή η επίσκεψη του πρωταθλητή Ελλάδος ανδρών, ο οποίος είναι φυσικά και μέλος της εθνικής Ελλάδος. 

Ο Κωνσταντίνος κάνοντας διακοπές , αφιέρωσε χρόνο στην αναζήτηση του τοπικού συλλόγου, με δική του πρωτοβουλία,  για  να επισκεφθεί τους αθλητές,  που τυχόν θα έκαναν προπόνηση. 

Ioannina Konstantinopoulos_me_KosmaΜε τη κίνηση του αυτή έδειξε πόσο αγαπά το άθλημα, όπως έδειξε και την ποιότητα της προσωπικότητας του. Ένας πρωταθλητής και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και έξω από αυτούς. Τίμησε το άθλημα με την επίσκεψη του και έδωσε το  παράδειγμα της ταπεινότητας  στους αθλητές και σε όλους γενικότερα.

Παρέμεινε για 2 ώρες στο σύλλογο και παρακολούθησε τη προπόνηση των αθλητών, στο  τέλος συνομίλησε με το προπονητή κ. Georgi Daskalov και με τους αθλητές   και σε κάποια διαστήματα , αν και δεν είχε τη κατάλληλη αθλητική περιβολή, έκανε το χατίρι των μικρών αθλητών και αντάλλαξε για λίγο μερικές μπαλιές με όλους.

Φυσικά  αντάλλαξε και  ευχές για Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία με όλους. Συγχαρητήρια».      

 

Είσοδοςgpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped