Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Παναθηναϊκός δημιουργεί τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για Α.με.Α.

Geniko plano_AMEA

Geniko plano_AMEAΣε μία σπουδαία κίνηση με ξεχωριστή σημασία προχωράει ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος. Το ιστορικό σωματείο ανακοίνωσε επίσημα σήμερα ότι ιδρύει τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για άτομα με αναπηρίες.

Η εξέλιξη συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο των γενικότερων δράσεων από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό στον χώρο του αθλητισμού για Α.με.Α., αφού έχει προηγηθεί η δημιουργία αντίστοιχων τμημάτων σε μπάσκετ, ξιφασκία, σκοποβολή, κολύμβηση και τοξοβολία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το μεγάλο αθηναϊκό σωματείο:

«Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προσφορά του στον αθλητισμό Α.με.Α. της Ελλάδας και στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλητισμού ατόμων με αναπηρίες ανακοινώνει τη δημιουργία τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Έπειτα από τα τμήματα μπάσκετ με αμαξίδιο, ξιφασκία με αμαξίδιο, σκοποβολή ΑμεΑ , κολύμβηση ΑμεΑ και Τοξοβολία Αμέα ενεργοποιείται και το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑμεΑ.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στη Γκράβα και σε κάποιες περιπτώσεις στις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6972085270 και 6976617553 στους υπεύθυνους του τμήματος Τάσο Συμεωνίδη και Σωτήρη Χούμο και στη σελίδα του Παναθηναϊκός Αμέα στον λογαριασμό στο facebook «Παναθηναϊκός ΑμεΑ – Panathinaikos People with Disabilities»».

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ