Στην τελική ευθεία για το 7ο αναπτυξιακό τουρνουά της Βέροιας

Afisa Veroias_anaptixiako_2019Η γοητευτική Βέροια, μία πόλη, που πέρα απ’ όλες τις χάρες της, έχει την αγάπη και τη φροντίδα για την επιτραπέζια αντισφαίριση, ετοιμάζεται για το 7ο αναπτυξιακό της πρωτάθλημα. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, πραγματοποιεί αρχές Νοεμβρίου το καθιερωμένο τουρνουά της, που συμπτωματικά θα είναι και πάλι το 3ο στην ετήσια σειρά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 9 και 10 του μήνα στο δημοτικό κλειστό Φιλίππειο γυμναστήριο, δίνει τη συνέχεια στα όπεν της Βόρειας Ελλάδας ύστερα από εκείνο της Κοζάνης και συναντά κι αυτή τη χρονιά σημαντική απήχηση με σχεδόν 200 τελικές δηλώσεις συμμετοχής. Πρόκειται να πάρουν μέρος 195 αγόρια και κορίτσια από 42 σωματεία της χώρας και θα γίνουν επτά ηλικιακές κατηγορίες. Τους αγώνες διοργανώνουν τα σωματεία Ο.Ε.Α. και Α.Σ.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή B. Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και όπως πάντα τους αφιερώνουν στη μνήμη του αθλητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Βέροιας Φώτη Τσιαλτζούδη. Πολύτιμοι αρωγοί γι’ άλλη μια χρονιά το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας).

Από το απόγευμα της Τρίτης έχουν γίνει οι κληρώσεις των γκρουπ και πολύ σύντομα ανακοινώνονται και τα ωράρια. Γενικά ισχύει ότι τα παιχνίδια θ’ αρχίσουν το Σάββατο στις 08:30 και η λήξη τους υπολογίζεται για την επόμενη μέρα στις 17:00. Στις τελικές δηλώσεις περιλαμβάνονται 20 έφηβοι, 10 νεάνιδες, 60 παίδες, 18 κορασίδες, 48 παμπαίδες, 22 παγκορασίδες και 17 μίνι παμπαίδες.

Εκτός από τη Βέροια θα έχουν αθλητές σωματεία από τις πόλεις Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Κορινθία, Αλεξανδρούπολη, Φλώρινα, Καβάλα Χίο, Ορεστιάδα, Καρδίτσα, Λάρισα, Έδεσσα, Κοζάνη και Ιωάννινα.

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος υπάρχει στις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας της ΕΦΟΕπΑ (http://httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5233:), ενώ όσοι θέλουν επιπλέον πληροφορίες μπορούν ν’ απευθύνονται στη γραμματεία της Τ.Ε. Β. Ελλάδας, τη Μαρία Τσίπου στο τηλέφωνο 2310237108.

                                                

gpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped