Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πρεμιέρα αύριο στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε νεοφώτιστους για την Μπογκόρια και την Ενεμπόν

Gionis Bogoria_amina

Gionis Bogoria_aminaΣτην αφετηρία είναι μία ακόμα αγωνιστική χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών, η 22η από τότε, που η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση πήρε αυτή την ονομασία και στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Τα ελληνικά χρώματα συνεχίζουν τη μεγάλη παράδοση και θα έχουν εκπροσώπηση και στη φετινή σεζόν. Βασικά με τον Παναγιώτη Γκιώνη βέβαια, τον κορυφαίο πρεσβευτή, που αγωνίζεται στην πολωνική Μπογκόρια. Εξίσου ευχάριστο όμως, είναι ότι όπως πέρσι, αναμένεται να πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής και ο Γιώργος Σταματούρος με τη γαλλική Ενεμπόν. Οι δύο ομάδες κάνουν πρεμιέρα αύριο απέναντι σε νεοφώτιστους στον θεσμό. Η Μπογκόρια συναντά στις Αζόρες την πορτογαλική Γιούνκαλ για το γκρουπ C, ενώ η Ενεμπόν, με απόντα εδώ τον 20χρονο πρωταθλητή μας, θ’ αντιμετωπίσει στην Κροατία την STK Σταρ για το γκρουπ D. Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε γκρουπ μπαίνουν στα προημιτελικά, ενώ η 3η θα συνεχίσει στο E.T.T.U. Cup.

Ο Γκιώνης στάθηκε άτυχος προχτές και δεν είχε καλό ντεμπούτο στην πολωνική λίγκα. Η Μπογκόρια έκαμψε τη Λεμπόρκ με 3-2 εκτός έδρας, όμως στο 1ο σετ του εναρκτήριου αγώνα του ο πολύπειρος αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο. Για να μην πιέσει το πόδι ενόψει και του Τσάμπιονς Λιγκ συνέχισε με ελάχιστη κίνηση στο τραπέζι κι έχασε από Πολωνό αθλητή, ενώ δεν μπήκε καθόλου στο τραπέζι αργότερα κι έχασε άνευ αγώνα από Κορεάτη.

Αύριο κόντρα στη Γιούνκαλ πιστεύει ότι θα είναι καλύτερα και θα βοηθήσει την ομάδα του. Η αναμέτρηση αρχίζει στις 22:30 ώρα Ελλάδας (19:30 τοπική) και μεταδίδεται ζωντανά στο διαδίκτυο (https://www.laola1.tv/en-int/livestream/gd-do-centro-social-do-juncal-ks-dartom-bogoria-grodzisk-mazowie-len). Στο γκρουπ Cβρίσκονται ακόμα η γερμανική Σααρμπρίκεν ως επικεφαλής και η γαλλική Βιλνέβ.

Την Κυριακή η Μπογκόρια επιστρέφει στο πρωτάθλημα και θα υποδεχτεί την Ντζιάλντοβο, απέναντι στην οποία πήρε το πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν. Ο αγώνας θα έχει και εορταστικό χαρακτήρα γι’ αυτό θα γίνει στο μεγάλο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Βαρσοβίας, όπως είχε συμβεί και πέρσι, ξανά στο πρώτο εντός έδρας της σεζόν.

Η Ενεμπόν θα είναι και φέτος από τις πρωταγωνίστριες στη Γαλλία, αλλά θα κάνει την προσπάθειά της για πρόκριση και στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Βασικοί παίκτες της είναι ο Κινέζος Φαν Ζενγκ Πενγκ, ο Βέλγος Σεντρίκ Νούτινγκ και ο Άγγλος Σαμ Γουόκερ.

Στη Γαλλία ο Σταματούρος θα παίξει και φέτος στην Ενεμπόν 2, ωστόσο για την Ευρώπη ο προπονητής Μπόρις Αμπραχάμ, που τον χρησιμοποίησε πέρσι σε τρεις αγώνες, τού έχει τονίσει ότι θα πάρει ξανά κάποιες ευκαιρίες. Στην Κροατία πάντως, δεν θα είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού Ελπίδων. Η Σταρ κάνει την πρώτη εμφάνισή της στον θεσμό, ενώ αντίπαλοι του γαλλικού κλαμπ (με τη δεύτερη ομάδα του οποίου θυμίζουμε ότι θα παίξει φέτος και ο επίσης διεθνής Κώστας Αγγελάκης) είναι ακόμα στο γκρουπ D η γερμανική Μπορούσια Ντίσελντορφ (επικεφαλής) και η πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Ο αγώνας στην Κροατία αρχίζει στις 19:30 ώρα Ελλάδας και θα έχει απευθείας κάλυψη στο ίντερνετ (https://www.laola1.tv/en-int/livestream/stk-starr-croatia-gv-hennebont-tt-len).

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ