Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πρεμιέρα και για την εθνική ανδρών στη Ναντ κόντρα στην Τουρκία

Nantes proponisi

Nantes proponisiΈτοιμη να πέσει στη «μάχη» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και να διεκδικήσει μία ακόμα καλή θέση είναι η εθνική μας ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των ανδρών. Είχε ρεπό στη σημερινή εναρκτήρια μέρα των αγώνων (όπως έγινε και με όλες τις επικεφαλής των ομίλων) και κάνει αύριο το πρωί (11:00 Ελλάδας με ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο https://www.laola1.tv/en-int/livestream/nantes-2019-table-3-len) το ντεμπούτο της με αντίπαλο την Τουρκία. Η γείτονα χώρα έκανε σήμερα την πρεμιέρα της και για την 1η αγωνιστική του 8ου γκρουπ έχασε 3-0 από την Πορτογαλία. Ήταν φυσικά το αουτσάιντερ, πάντως πάλεψε αρκετά το παιχνίδι κι επιβεβαίωσε ότι έχει ποιότητα και χρειάζεται προσοχή. Η Ελλάδα στους άνδρες είναι 1ο φαβορί στο 8ο γκρουπ, έχει ν’ αντιμετωπίσει την Πέμπτη και τη φιναλίστ του προηγούμενου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομαδικού, Πορτογαλία και θα τα δώσει όλα για να πάρει, μέσω της 1ης θέσης, την πρόκριση στην επόμενη φάση και να διεκδικήσει μετάλλιο.

Η εθνική μας έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο απέναντι στην Τουρκία και θέλει να το επιβεβαιώσει στο τραπέζι. Ο προπονητής Κώστας Βατσακλής υπολογίζει στους Παναγιώτη Γκιώνη, Καλλίνικο Κρεάνγκα, Γιάννη Σγουρόπουλο και Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο και ανάμεσα σε αυτούς θα επιλέξει την τριάδα. Η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί αγωνιστικά έτοιμη και απολύτως συγκεντρωμένη, καθώς μπορεί να κάνει και γερή πρόβα για τον καθοριστικό δεύτερο αγώνα στους ομίλους του European Team Championships. Το ματς θα γίνει στο τραπέζι 3.

Η αντίπαλος της Πέμπτης, η Πορτογαλία, είναι στην κορυφή του γκρουπ μετά την 1η αγωνιστική και σύμφωνα με το πρόγραμμα ξεκουράζεται αύριο. Στο εναρκτήριο ματς με την Τουρκία ο Μάρκος Φρέιτας κατέβαλλε δύσκολα τον Αμπντουλάχ Γιγκένλερ με 3-1 σετ. Εξίσου δύσκολα επικράτησε στη συνέχεια και ο Τιάγκο Απολόνια του Ιμπραχίμ Γκουντούζ με 3-1, μάλιστα οι δύο Πορτογάλοι πήραν από ένα σετ στην παράταση, που σημαίνει ότι κάλλιστα τα ματς μπορούσαν να πάνε στο 2-2… Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ζοάο Μοντέιρο όταν ξεπέρασε τον Ζιβέρ Γκουντούζ με 3-0 σετ.

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ