Κοινό προπονητικό καμπ στη Γερμανία με τον σύλλογο Tus Damm Aschaffenburg πραγματοποίησε η Δύναμη Α.Σ. Λάρισας

Germany visit_Larisa_1Σημαντική πρωτοβουλία, ειδικά για τους μικρούς σε ηλικία αθλητές, ξεχωριστή δράση και όμορφη εμπειρία. Η Δύναμη Α.Σ. Λάρισας συνεργάστηκε γι’ άλλη μια φορά με τη Germany visit_Larisa_3Γερμανία, κανόνισε κοινή προετοιμασία στο Ασάφενμπουργκ με τον τοπικό Tus Damm κι έζησε εκεί διαφορετικές και χρήσιμες παραστάσεις για οκτώ μέρες. Είχε δεκαμελή αποστολή και συνδύασε ποιοτικές προπονήσεις με δραστηριότητες ψυχαγωγίας. Οι άνθρωποι της Δύναμης ενημέρωσαν την ΕΦΟΕπΑ για το ταξίδι τους και παράλληλα απέστειλαν σχετικό ρεπορτάζ, το οποίο αναφέρει:

"Οκτώ υπέροχες ημέρες ζήσαμε με την ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Δύναμη ΑΣ Λάρισας με φιλοξενία από τον σύλλογο Tus-Damm Aschaffenburg στην όμορφη πόλη του Aschaffenburg της Γερμανίας από τις 5/8-13/8/2019. Η πολύ θερμή υποδοχή από τους φίλους της πόλης και του συλλόγου έδωσαν πολύ χαρά στα παιδιά, στους συνοδούς και τους γονείς που έζησαν αυτή την υπέροχη αθλητική και ψυχαγωγική εμπειρία. Επαγγελματικού επιπέδου προπόνηση, όμορφες δραστηριότητες ψυχαγωγίας και η διασκέδαση ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της αξέχαστης εμπειρίας για όλους. Η επίσκεψη ήταν η αρχή μιας φιλίας ανάμεσα στα παιδιά από Γερμανία & Ελλάδα. Μας έκαναν να νιώθουμε σαν το σπίτι μας και ακόμα καλύτερα. Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε δίκιο: Τίποτα δεν είναι αδύνατο για αυτόν που θα προσπαθήσει.

 Germany visit_Larisa_4Υπεύθυνοι για το πρόγραμμα και την οργάνωση των προπονήσεων ήταν οι δυο προπονητές των παραπάνω συλλόγων Στέφανος Αμπελακιώτης και Mikhail Shaepher. Εντύπωση προκάλεσε στη γερμανική πλευρά το υψηλό επίπεδο τεχνικής των Ελλήνων αθλητών. Όχι μόνο στο σωματείο, αλλά και σε ανθρώπους της τοπικής εφημερίδας Main-Echo αλλάκαι της ιστοσελίδα της γερμανικής ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης όπου μπήκαν σχετικά ρεπορτάζ.

 Επίσης με τον υπεύθυνο του γερμανικού συλλόγου Άλμπρεχτ Μπάουμ δημιουργήθηκε και πρόγραμμα δραστηριοτήτων που περιελάμβανε εκτός από κοινές προπονήσεις στο όμορφο άθλημα μας: παιχνίδια γλωσσικής εμψύχωσης και εκμάθηση γλώσσας της άλλης χώρας με καθηγήτρια γερμανικών που μας βοήθησε στην μετάφραση και στην διερμηνεία, όλοι οι συμμετέχοντες έμαθαν, διασκέδασαν και ήρθαν κοντά σπάζοντας τον πάγο από την αρχή κι αυτό έφτιαξε μια ωραία και ζέστη ατμόσφαιρα μεταξύ των παιδιών), σκοποβολή, μπάρμπεκιου, βόλτες στην όμορφη πόλη του Ασάφενμπουργκ, πικ νικ σε πάρκο, παιχνίδι χαμένου θυσαυρού, διασκέδαση, θεωρία στο άθλημα του πινγκ πονγκ αλλά και τεχνική και τακτική, ψώνια στην αγορά της πόλης, Μπόουλινγκ, μπιλιάρδο, επίσκεψη στη δήμαρχο και περιήγηση με ξενάγηση, μαγειρική με συμμετοχή αθλητών και από τις δυο χώρες.

Τα παιδιά μας ήρθαν πολύ κοντά και τα συναισθήματα όλων των αθλητών και των συνοδών ήταν έντονα όλες τις ημέρες της παραμονής μας εκεί, Μάλιστα την ημέρα της αναχώρησης μας από το Ασάφενμπουργκ η θλίψη του χωρισμού της παρέας ήταν έντονη. Όμως δόθηκε ραντεβού στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι στη Λάρισα όπου περιμένουν όλοι ανυπόμονα κρατώντας τις όμορφες στιγμές που έζησαν αθλητές, και όλοι εμπλεκόμενοι». 

Είσοδοςgpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped