Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ολοκληρώνεται ο 1ος γύρος στην Α1 και την Α2 ανδρών

Στην Α1 και την Α2 εθνική κατηγορία των ανδρών επικεντρώνεται αύριο και μεθαύριο το ενδιαφέρον των φίλων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Στην αίθουσα STAGτου Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας τα πρωταθλήματα των ανδρών θα φτάσουν στο τέλος του 1ου γύρου με τη διεξαγωγή της 7ης, της 8ης και της 9ης αγωνιστικής, ενώ οι γυναίκες δεν έχουν ανάλογα ματς αυτό το Σαββατοκύριακο. Στην Α1 ο πρωτοπόρος Α.Σ. Πέρα αναμένεται ν’ αυξήσει εύκολα το σερί, όμως οι δυνατές αναμετρήσεις με ομάδες της επικίνδυνης ζώνης, όπου γίνεται…χαμός, κρατάνε ζωηρό το ενδιαφέρον. Στην Α2 δεσπόζει το ντέρμπι μεταξύ των ισόβαθμων στην κορυφή της βαθμολογίας Ολυμπιακού και Άρη Βούλας. Αυτό το διήμερο συνεχίζονται και τα διασυλλογικά πρωταθλήματα των τοπικών κατηγοριών.

Στη διοργάνωση της 1ης κατηγορίας το Πέρα ετοιμάζεται να κλείσει το πρώτο μισό με εννέα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Το Ηράκλειο, η Πεύκη και το Γυμνάσιο λογικά δεν θα του δημιουργήσουν πίεση. Έναν βαθμό πίσω από τους πρωταθλητές θα προσπαθήσει να μείνει ο Α.Ο. Αμφιθέας, που θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στη Φιλία Ορεστιάδας και αντιμετωπίζει ακόμα το Γυμνάσιο και το Π.Κ.Δ. Ταύρου. Τη μεγαλύτερη προσοχή όμως, τραβάνε οι αγώνες των ομάδων, που βρίσκονται από την 6η θέση και κάτω. Τα Χανιά συναντούν το Γυμνάσιο, με το οποίο ισοβαθμούν στην τελευταία θέση, ενώ ο Α.Ο. Ταταύλα κοντράρεται με τον συγκάτοικό του στην 6η θέση Α.Ο. Ηράκλειο, αλλά και το Π.Κ.Δ.Τ., που είναι ουραγό.

Στην Α2 ανδρών ένας από τους Ολυμπιακό και Άρη Βούλας θα δει σίγουρα το αήττητό του να σπάει αυτό το διήμερο. Οι δύο ομάδες προπορεύονται με 12 βαθμούς, το πρωί της Κυριακής κοντράρονται μεταξύ τους και ο νικητής θ’ αποκτήσει πλεονέκτημα για την πρωτιά και την απευθείας άνοδο στην Α1. Με ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις και στη μάχη των θέσεων, που οδηγούν στα μπαράζ. Η Ε.Α. Βόχας, που είναι 3η αυτή τη στιγμή, έδειξε το περασμένο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο ότι ενδιαφέρεται βασικά για την παραμονή και όχι τη διεκδίκηση ανόδου, συνεπώς αν παρατάξει ξανά τους νεαρούς αθλητές της, είναι πολλές οι ομάδες, που μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Στην 4η θέση μάλιστα και μ’ ένα βαθμό διαφορά από την ομάδα της Κορινθίας, ισοβαθμούν η Ελευσίνα, η Ένωση Ποντίων και η Πρόοδος. Η τελευταία αντιμετωπίζει το Σάββατο την Ελευσίνα και την Κυριακή την Ένωση Ποντίων. Στη ζώνη του υποβιβασμού το Α.Κ. Ζωγράφου αναζητά ακόμα την πρώτη νίκη, ενώ ο προτελευταίος Δ.Α.Ο. Ταύρου θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα και με τον Παναθηναϊκό, που έχει έναν βαθμό παραπάνω και με τη Βόχα. Σημαντικός και ο αγώνας του Ποσειδώνα Λουτρακίου, που είναι μαζί με τον Παναθηναϊκό στην 7η θέση, απέναντι στους Πόντιους Μελισσίων.

Πριν δούμε όλο το πρόγραμμα να σημειώσουμε ότι η ομοσπονδιακή αίθουσα του Σ.Ε.Φ. θα είναι διαθέσιμη για προπόνηση στα σωματεία της Α1 και Α2  εθνικής κατηγορίας, τις Παρασκευές πριν τους προγραμματισμένους αγώνες αυτών των δύο κατηγοριών και από τις 19:30 έως τις 21:00.

Αναλυτικά οι αγώνες του διημέρου στην Α1 ανδρών:

Το Σάββατο στις 13:00:

Α.Σ. Πέρα Αθηνών-A.O. Ηράκλειο 2001

Α.Ο. Πεύκης-Ο.Α. Χανίων

Α.Σ. Το Γυμνάσιο-Α.Ο. Αμφιθέας

Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας-A.O. Παγώνα Πάτρας

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Α.Ο. Ταταύλα

Το Σάββατο στις 16:00:

A.O. Ηράκλειο 2001-Α.Ο. Ταταύλα

A.O. Παγώνα Πάτρας-Π.Κ.Δ. Ταύρου

Α.Ο. Αμφιθέας-Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας

Ο.Α. Χανίων-Α.Σ. Το Γυμνάσιο

Α.Σ. Πέρα Αθηνών-Α.Ο. Πεύκης

Την Κυριακή στις 10:00:

Α.Σ. Το Γυμνάσιο-Α.Σ. Πέρα Αθηνών

Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας-Ο.Α. Χανίων

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Α.Ο. Αμφιθέας

Α.Ο. Ταταύλα-A.O. Παγώνα Πάτρας

Την Κυριακή στις 13:00:

Α.Ο. Πεύκης-A.O. Ηράκλειο 2001

Το πρόγραμμα στην Α2 ανδρών:

Το Σάββατο στις 13:00:

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π-Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου

Δ.Α.Ο. Ταύρου-Ε.Α. Βόχας

Γ.Α.Σ. Ελευσίς-Α.Σ. Πρόοδος Ραφήνας

Το Σάββατο στις 16:00:

Γ.Σ. Άρης Βούλας-Παναθηναϊκός Α.Ο.

Α.Κ. Ζωγράφου-Ένωση Ποντίων Μελισσίων

Ε.Α. Βόχας-Γ.Α.Σ. Ελευσίς

Την Κυριακή στις 10:00:

Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου-Ένωση Ποντίων Μελισσίων

Α.Σ. Πρόοδος-Α.Κ. Ζωγράφου

Παναθηναϊκός Α.Ο.-Δ.Α.Ο. Ταύρου

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Γ.Σ. Άρης Βούλας

Την Κυριακή στις 13:00:

Γ.Σ. Άρης Βούλας-Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου

Δ.Α.Ο. Ταύρου-Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Γ.Α.Σ. Ελευσίς-Παναθηναϊκός Α.Ο.

Α.Κ. Ζωγράφου-Ε.Α. Βόχας

Ένωση Ποντίων Μελισσίων-Α.Σ. Πρόοδος

 

                                               

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ