Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα παιδιά που συγκροτούν τις εθνικές ομάδες για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων

Xania 2019_Doukeris_Z

Xania 2019_Doukeris_ZΤους αθλητές και τις αθλήτριες, που καλούνται για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων 2019, ανακοίνωσε το μεσημέρι η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Σε επιστολή της προς τις Τοπικές της Επιτροπές, όπως και τα σωματεία-μέλη της, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. γνωστοποιεί αναλυτικά την ειδική βαθμολογία των εφήβων, των νεανίδων, των παίδων και των κορασίδων και ακολούθως αναφέρει τα συνολικά 14 παιδιά (καθώς και τους αναπληρωματικούς) που συγκροτούν τις εθνικές ομάδες για τις τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες. Στη μεγάλη διοργάνωση, που φέτος θα διεξαχθεί στην Οστράβα της Τσεχίας από τις 7 έως τις 16 Ιουλίου, η Ελλάδα θα πάρει μέρος με 4 νέους, 4 νεάνιδες, 3 παίδες και 3 κορασίδες. Για τη διαμόρφωση της τελικής λίστας μέτρησαν η βαθμολογία από τους πίνακες αξιολόγησης, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και η βαθμολογία από τον τελικό των αναπτυξιακών τουρνουά σε κάθε κατηγορία. Ακολουθούν τα ονόματα των 14 αθλητών και των 4 αναπληρωματικών, όπως ανακοινώθηκαν από την ομοσπονδία:

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ:

Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης (Ε.Α.Βόχας)

Ιάσονας Κορδούτης (Ε.Α. Βόχας)

Γεράσιμος Πετρής (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)

Ζήσης Δουκέρης (Α.Ο. Διονύσου και είναι στη φωτό)

Αναπληρωματικός:

Κωνσταντίνος Στάμου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ:

Ιωάννα Γερασιμάτου (Α.Ο. Ταταύλα)

Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου (Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας)

Ευαγγελία Τρωαδίτη (Γ.Ο. Περιστερίου Γ. Παλάσκας)

Ελισάβετ Χατζηκύρκα (Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Αναπληρωματική:

Μαίρη Κουκουτού (Α.Ο. Τελαμών Σαλαμίνας)

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ:

Σωκράτης Γιαννούτσος (Γ.Α.Ο. Πειραιά)

Αλέξανδρος Μαδέσης (Α.Σ. Π.Κ.Δ. Ταύρου)

Αλεσσάντρο Φέλτσερ (Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων)

Αναπληρωματικός:

Αλέξανδρος Μαργαρίτης (Γ.Α.Ο. Πειραιά)

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:

Μαλαματένια Παπαδημητρίου (Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας και με Κανονισμό Εθνικών – Προ εθνικών ομάδων άρθρο 3, παρ. 7 V. Καθ’ υπέρβαση ένταξη. Μάιος 2019- ERL: θέση -5)

Χρυσή Φωτιάδου (Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας)

Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη (Α.Ο. Νέου Φαλήρου)

Αναπληρωματική:

Ευγενία Καραθανάση (Α.Ο. Ηράκλειο 2001)

Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμα: «Οι αθλήτριες και οι αθλητές που απαρτίζουν τις Ε.Ο. όλων των ηλικιακών κατηγοριών (δεν συμπεριλαμβάνονται οι αναπληρωματικοί), καλούνται να παρουσιαστούν στην Ομοσπονδιακή αίθουσα του ΣΕΦ, την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, στις 17:00 για την έναρξη της προετοιμασίας. Αμέσως οι αθλητές και οι αθλήτριες θα ενημερωθούν από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές για το πρόγραμμα προπονήσεων που υποχρεούνται να ακολουθήσουν. Η παρουσία όλων σε όλες τις προπονήσεις είναι υποχρεωτική.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που κατοικούν στην περιφέρεια θα προετοιμασθούν στον τόπο κατοικίας τους, συγκεκριμένες οδηγίες θα δοθούν από τους Ομοσπονδιακούς μας προπονητές. Αθλητής/αθλήτρια της περιφέρειας που μπορεί να διαμείνει με δαπάνη του στην Αθήνα, είναι αυτονόητα ενταγμένος και θα παρακολουθήσει κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα στο ΣΕΦ.

Σημαντικό: Για αθλήτρια ή αθλητή που κωλύεται, για οποιοδήποτε λόγο, να ακολουθήσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας και να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το σ ω μ α τ ε ί ο της/του, οφείλει να δηλώσει την αδυναμία συμμετοχής, γραπτά, μέχρι την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019».

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ