Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Μανώλης Κολυμπάδης επανεκλέχτηκε εκπρόσωπος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στην Ε.Ο.Ε.

Ο Μανώλης Κολυμπάδης παραμένει εκπρόσωπος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Στην έκτακτη γενική συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ομοσπονδίας, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου πλειοψήφησε με 44 ψήφους και για τρίτη διαδοχική 4ετία θα είναι ο τακτικός εκπρόσωπος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στην ολομέλεια της Ε.Ο.Ε. Η εκλογή με μυστική ψηφοφορία ενός τακτικού εκπροσώπου κι ενός αναπληρωματικού ως μέλους στην ολομέλεια της Ε.Ο.Ε., ήταν το μοναδικό θέμα της Γ.Σ., στην οποία παρέστησαν εκπρόσωποι 54 σωματείων από τα 71, που δικαιούνταν ψήφο.

Ψήφισαν 54 σωματεία και βρέθηκαν 51 έγκυρα και 3 άκυρα ψηφοδέλτια. Υποψήφιος για τακτικός εκπρόσωπος ήταν και ο αντιπρόεδρος του Γ.Σ. Άρης Βούλας Σταύρος Πλακαντωνάκης, ο οποίος συγκέντρωσε 7 ψήφους.

Αναπληρωματικός εκπρόσωπος στην Ολυμπιακή Επιτροπή εκλέχτηκε ο Β΄αντιπρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Κωνσταντίνος Μάκρας, ο οποίος πήρε 43 ψήφους. Υποψήφιος για αναπληρωματικός εκπρόσωπος ήταν και ο Άγγελος Μακρής, μέλος του συλλόγου Α.Ο. Άρης 2006. Συγκέντρωσε 8 ψήφους.

Πρόεδρος της γενικής συνέλευσης εκλέχτηκε ο Γιάννης Πάντζιος και γραμματέας η Αλεξία Κοκκίνου. Την τριμελή εφορευτική επιτροπή αποτέλεσαν οι Γιώργος Χαλκίδης, Γιώργος Κλικίζος και Κωνσταντίνος Ματσάγκας.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ