Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ενισχύει την «Κιβωτό του κόσμου» το 9ο τουρνουά πινγκ πονγκ για τους εργαζόμενους στα Μ.Μ.Ε.

Afisa tournoua_MME_2019

Afisa tournoua_MME_2019Το καθιερωμένο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ για τους εργαζομένους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αποκτά φέτος κι έναν διαφορετικό χαρακτήρα, έναν ξεχωριστό ρόλο. Θα κινηθεί και στο πνεύμα της κοινωνικής ευαισθησίας και της φιλανθρωπίας και θα ενισχύσει, όσο μπορεί, το αξιοθαύμαστο έργο του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, «Κιβωτός του Κόσμου». Μέσα από μία φιλική αθλητική εκδήλωση, που έχει αναγνωριστεί από τους ανθρώπους του Τύπου, οι συνδιοργανωτές Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου αποφάσισαν να στηρίξουν την πολύχρονη υπέροχη προσπάθεια του πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου και των συνεργατών του. Με το σύνθημα «Ψηφίζουμε..πινγκ πονγκ» το 9ο τουρνουά θα γίνει στις 8 Ιουνίου στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι σε εξέλιξη και θα υποβάλλονται μέχρι και την παραμονή των αγώνων στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (φαξ 210-5223455, e-mail: info@httf.gr) ή στον Π.ΣΑ.Τ. (φαξ 210-3635777, e-mail: psat@otenet.gr). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικά την προκήρυξη στο λινκ https://www.httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4996;9o-protathlima-ergazomenon-sta-mme-i-prokiryksi&catid=2;2012-03-08-10-19-52&Itemid=8.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 στην Αθήνα. Εδώ και 21 ολόκληρα χρόνια προσφέρει υποστήριξη σε μικρά απροστάτευτα παιδιά από μονογονεϊκές οικογένειες ή χωρίς γονείς, που βιώνουν ακραίες συνθήκες φτώχειας και εγκατάλειψης. Η μορφή της συμβολικής κίνησης προς τον Οργανισμό θα είναι η τοποθέτηση κουμπαρά της «Κιβωτού» στον χώρο των αγώνων ώστε όποιος αθλούμενος (ή άλλος επισκέπτης) επιθυμεί να προσφέρει τον όβολό του.

Οι άνθρωποι της «Κιβωτού» υποδέχτηκαν με χαρά την πρόταση του Π.Σ.Α.Τ. και της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για έναν επιπλέον λόγο. Στην έδρα του, στην Αθήνα, ο Οργανισμός διαθέτει τρία τραπέζια πινγκ πονγκ και δίνει την ευκαιρία για ψυχαγωγία στα παιδιά που φιλοξενεί. Οι συνδιοργανωτές του τουρνουά έδωσαν την υπόσχεση να βοηθήσουν και με την προσφορά αθλητικού υλικού.

Θυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα των Μ.Μ.Ε. αφορά όλους τους εμπλεκόμενους με τα mediaμέσα από οποιαδήποτε ιδιότητα και μορφή συνεργασίας. Σκοπός του είναι η διάδοση της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ως παιχνίδι σε μία ακόμα επαγγελματική ομάδα και η ψυχαγωγία των εργαζόμενων στον Τύπο μ’ ένα δημοφιλές ολυμπιακό άθλημα. Στα στοιχεία του τουρνουά αναφέρεται και η Κυριακή σαν μέρα αγώνων, αλλά όπως επισημαίνεται κάθε χρόνο, η επόμενη μέρα χρησιμοποιείται μόνο αν γίνει απαραίτητο μέσα από ενδεχόμενα μεγάλο αριθμό συμμετοχών.

 

* Η αφίσα των αγώνων είναι δημιουργία του βετεράνου αθλητή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γιώργου Μπαρμπέρη, τον οποίο οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά γι’ άλλη μια χρονιά   

 

                                      

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ