Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σε έξι πόλεις τα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων-παγκορασίδων

Pampaidiko 2018_agoria_diplo_telikos

Pampaidiko 2018_agoria_diplo_telikosΤα Πανελλήνια πρωταθλήματα της τρέχουσας περιόδου θα κλείσουν αυτόν τον μήνα με την κατηγορία των παμπαίδων και των παγκορασίδων και η πρώτη πράξη της διοργάνωσης λαμβάνει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο. Σε έξι περιοχές της Ελλάδας θα διεξαχθούν προκριματικοί αγώνες, που όπως σταθερά συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, αφορούν μόνο στο απλό. Στον Πειραιά για την Αττική και κάποια νησιά, στη Θεσσαλονίκη για τη Βόρεια Ελλάδα, στην Πάτρα για την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα, στην Αλεξανδρούπολη για τη Θράκη, στη Χίο για τη Χίο και τη Μυτιλήνη και στην Καβάλα για την Ανατολική Μακεδονία και με συμμετοχές μόνο στα αγόρια. Στο πρωτάθλημα έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά μέχρι 12 ετών. Έξι αγόρια και 4 κορίτσια περνάνε απευθείας στα τελικά με βάση την υψηλή θέση τους στους τελευταίους πίνακες αξιολόγησης. Από τα προκριματικά προκύπτουν οι υπόλοιποι αθλητές και οι υπόλοιπες αθλήτριες (θα είναι 26 και 22 αντίστοιχα), ενώ μετά τις συνολικές προκρίσεις θα σχηματιστούν τα διπλά και οι ομάδες, που θα μετάσχουν στην τελική φάση της Καβάλας (15-17 Ιουνίου). Συνολικά πρόκειται ν’ αγωνιστούν 262 παμπαίδες και 80 παγκορασίδες.

Το σύστημα διεξαγωγής περιλαμβάνει γκρουπ, αλλά και νοκ άουτ ματς. Για την Αττική οι αγώνες θα γίνουν αύριο στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Έχουν δηλώσει συμμετοχή 67 παμπαίδες και 23 παγκορασίδες.

Για τη Βόρεια Ελλάδα η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί, επίσης αύριο, στην ομοσπονδιακή αίθουσα στο περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ.. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι 74 στα αγόρια και 22 στα κορίτσια.

Στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι, στην Πάτρα θα γίνει και αυτή η διοργάνωση της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Το Σάββατο κι εδώ οι αγώνες με 36 παμπαίδες και 14 παγκορασίδες.

Στο γυμναστήριο της Ζαρίφειου Παιδαγωγικής Ακαδημίας θα διεξαχθούν το Σάββατο οι αντίστοιχοι αγώνες για τη Θράκη. Πρόκειται να πάρουν μέρος 52 παμπαίδες και 17 παγκορασίδες.

Οι προκριματικοί για τα γειτονικά νησιά της Χίου και της Μυτιλήνης θα φιλοξενηθούν την Κυριακή στην αίθουσα του 4ου γυμνασίου της Χίου με 20 παμπαίδες και 4 παγκορασίδες.

Τέλος, η διοργάνωση στην Ανατολική Μακεδονία θα έχει μόνο παμπαίδες. Τα παιχνίδια θα γίνουν στο γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου στην Καβάλα την Κυριακή με 13 συμμετοχές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν συμμετοχές και κληρώσεις για όλες τις περιοχές στο λινκ http://www.ttscore.io/customer/24

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ