Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Φεστιβάλ πινγκ πονγκ σε πλατεία της Βούλας

Festival Voula

Festival VoulaΕδώ δεν έχουμε επιτραπέζια αντισφαίριση, έχουμε… πινγκ πονγκ, δηλαδή το ολυμπιακό άθλημα σαν καθαρά ψυχαγωγικό παιχνίδι. Και δεν το συναντάμε σε κλειστό γυμναστήριο, αλλά σε εξωτερικό χώρο, δηλαδή εκεί που θα το δουν περισσότερα μάτια και μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη διάδοση. Το πινγκ πονγκ πάει… πλατεία αυτό το Σάββατο και περιμένει να το ακολουθήσουν πολλοί φίλοι του.

Μεθαύριο στις 16.00, στην πλατεία Ιμίων της Βούλας, ο μη κερδοσκοπικός φορέας «Άνεμος- Κίνηση- Έμπνευση και Δράση» διοργανώνει την αθλητική εκδήλωση με τίτλο «1ο Φεστιβάλ πινγκ πονγκ και υγεία» και καλεί μικρούς και μεγάλους να πάρουν μέρος.

Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και γίνεται σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης και σε συνεργασία με το σωματείο Άρης Βούλας και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του διοργανωτή «κάθε ένας που συμμετέχει στο Φεστιβάλ μπορεί να προσφέρει ένα συμβολικό ποσό συμμετοχής (ελάχιστο προτεινόμενο ποσό: €5), το οποίο θα κατατίθεται στα «Παιδικά Χωριά SOS Βάρης. Θα θέλαμε την υποστήριξή σας και την συμμετοχή όλων! Δήλωση συμμετοχών και εθελοντών ttacademy2011@gmail.com».

Επίσης στην ανακοίνωση του φορέα σημειώνεται ότι το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει:

–   Επίδειξη από πρωταθλητές εθνικής Ομάδας και από παιδιά του Άρη Βούλας.

–  Εκμάθηση θεωρίας και πρακτική εξάσκηση για όλους.

–  Μίνι τουρνουά για μικρούς και για μεγάλους.

–  Εκπαιδευτικές ομιλίες γύρω από το ευ ζην (διατροφή, άσκηση, ποιότητα ζωής).

–  Μουσική, παιχνίδια, δώρα και δράσεις για τους μικρούς μας φίλους.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία δίνεται και το τηλέφωνο του υπεύθυνου από τον Άνεμο Γιάννη Κορδούτη (6977595929), όπως και το σάιτ του φορέα (www.anemos-mke.gr).

  

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ