Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το Σαββατοκύριακο τα προκριματικά του Πανελληνίου εφήβων-νεανίδων

Με την προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων για τα ομαδικά και τα ατομικά αγωνίσματα (αθλητές και αθλήτριες έως 18 ετών) συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο, 8 και 9 Δεκεμβρίου, το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Οι προκριματικές συναντήσεις αφορούν συνολικά έξι περιοχές της χώρας, που είναι η Αττική, η Βόρεια Ελλάδα, η Πελοπόννησος, η Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και η Χίος. Η αγωνιστική δράση θα καταγραφεί αντίστοιχα στο Φάληρο, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη και τη Χίο.

Στο ομαδικό πρόκειται να μετάσχουν συνολικά 71 σωματεία στους εφήβους και 37 στις νεάνιδες. Στο απλό εφήβων οι 346 δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 106 στην Αττική, 104 στη Βόρεια Ελλάδα, 57 στην Πάτρα, 34 στη Θράκη, 30 στην Ανατολική Μακεδονία και 15 στη Χίο. Στο απλό νεανίδων έχουν γίνει 172 δηλώσεις συμμετοχής και χωρίζονται σε 67 στην Αττική, 27 στη Βόρεια Ελλάδα, 27 στη Θράκη, 26 στην Πελοπόννησο, 15 στην Ανατολική Μακεδονία και 10 στη Χίο. Το πρώτο κομμάτι των αγώνων περιλαμβάνει το ομαδικό. Θυμίζουμε ότι τα διπλά της τελικής φάσης θα σχηματιστούν από τους αθλητές και τις αθλήτριες, που θα προκριθούν στο απλό.

Όλα τα αποτελέσματα των προκριματικών αγώνων θα δημοσιευτούν την προσεχή εβδομάδα στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, στη διεύθυνση www.httf.gr.

Η Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. ΕΚΛΕΓΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ Ε.Ο.Ε.

Τους εκπροσώπους της στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκλέγει αύριο Σάββατο η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Τα δικαιούμενα ψήφο σωματεία-μέλη της έχουν κληθεί σε έκτακτη γενική συνέλευση για αύριο στις 12.00 στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 12 στην Ομόνοια. Βασικό θέμα είναι η εκλογή με μυστική ψηφοφορία ενός τακτικού εκπροσώπου κι ενός αναπληρωματικού ως μέλους της ολομέλειας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

 

                                               

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ