Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σε τετραεθνές τουρνουά στη Λευκωσία Ρηνιώτης και Γ. Κωνσταντινόπουλος

Σε τουρνουά στην Κύπρο θ’ αγωνιστούν από μεθαύριο έως την προσεχή Κυριακή ο Τάσος Ρηνιώτης και ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος. Το τουρνουά θα είναι τετραεθνές και το διοργανώνει στη Λευκωσία η Παγκύπρια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με αφορμή τα 50 χρόνια λειτουργίας της. Προσκάλεσε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και η τελευταία ανταποκρίθηκε με χαρά. Θα εκπροσωπηθεί από τους δύο αθλητές της εθνικής ανδρών και τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Βατσακλή, οι οποίοι μεταβαίνουν αύριο στην κυπριακή πρωτεύουσα. Εκτός από την Ελλάδα προσκλήθηκαν και θα πάρουν μέρος το Λίβανο και η Ιορδανία και η τετράδα θα συμπληρωθεί με την οικοδέσποινα Κύπρο.

Η τριήμερη αθλητική εκδήλωση περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του ομαδικού, του απλού και του διπλού. Τα παιχνίδια του ομαδικού θα γίνουν με το σύστημα κορμπιγιόν, συνεπώς κάθε χώρα μπορεί να παραταχθεί και με δύο αθλητές/τριες. Ο 29χρονος Ρηνιώτης και ο 19χρονος Κωνσταντινόπουλος έχουν πολύ καιρό να πάρουν μέρος σε τουρνουά στο εξωτερικό, ειδικά ο δεύτερος, ο οποίος έχει ακόμα λίγες αγωνιστικές εμπειρίες. Γενικά δε, θα ξαναβρεθούν μετά από πολλά χρόνια Έλληνες αθλητές στη Μεγαλόνησο.

Η σχετική ανακοίνωση της Π.Ο.ΕΠ.Α., που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της, αναφέρει: «Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης διοργανώνει Διεθνές Τουρνουά την Παρασκευή 7 , το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 με την συμμετοχή των χωρών της Ελλάδας, του Λιβάνου και της Ιορδανίας. Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει ομαδικά και ατομικά Ανδρών, Γυναικών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην αίθουσα της Ομοσπονδίας στο Πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» από τις 9.30 π.μ. μέχρι τις 8.30 μ.μ.»

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ