Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στην οργανωτική επιτροπή του World Tour βετεράνων της Αυστραλίας ο Γιώργος Λογοθέτης

Logothetis Australia_dinei_odigies

Logothetis Australia_dinei_odigiesΠαράλληλα με το αγωνιστικό της «παρών» η Ελλάδα έχει χρόνια τώρα παρουσία σε ποικίλες διεθνείς διοργανώσεις επιτραπέζιας αντισφαίρισης είτε σε οργανωτικό είτε σε διαιτητικό επίπεδο. Μέσα στις πολλές εμπειρίες θα προστεθεί φέτος και μία καινούργια, καθώς η χώρα μας θα έχει δικό της άνθρωπο σε διεθνές eventγια βετεράνους αθλητές! Για την ακρίβεια, θα έχει στο οργανωτικό κομμάτι ενός World Veterans Tour πρώην πρωταθλητή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ο οποίος έχει μεταναστεύσει στο εξωτερικό και ασχολείται πια επαγγελματικά με την προπονητική! Μιλάμε για τον Γιώργο Λογοθέτη τον 45άχρονο διεθνή αθλητή, o οποίος ζει εδώ και δύο χρόνια στην Αυστραλία και είναι επικεφαλής προπονητής στο σωματείο του Τάουνσβιλ. Η συγκεκριμένη πόλη λοιπόν, συμπεριλαμβάνεται στις συνολικά έξι, οι οποίες μέσα στο 2019 θα διοργανώσουν διεθνή όπεν βετεράνων υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματος (I.T.T.F.).

Ο Λογοθέτης θα είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων, άλλωστε βοήθησε και στη σύνταξη του σχετικού φακέλου. Επίσης θ’ απευθύνει πρόσκληση στα μέλη του Πανελληνίου Ομίλου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) μήπως υπάρχουν βετεράνοι, που μπορούν και θα θελήσουν να κάνουν αυτό το ταξίδι. Σημειωτέον ότι το Τάουνσβιλ είναι η μόνη πόλη στο νότιο ημισφαίριο, που ανέλαβε διεθνές τουρνουά βετεράνων, ενώ στο κοντινό παρελθόν έχει πραγματοποιήσει κι άλλα events του αθλήματος. Οι υπόλοιπες πέντε πόλεις, που θα διοργανώσουν World Veterans Tour το 2019, είναι η Σενζέν στην Κίνα, το Ίνσμπρουκ στην Αυστρία, το Κάρντιφ στην Ουαλία, η Ντόχα στο Κατάρ και η Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Οι ημερομηνίες για το κάθε ένα θ’ ανακοινωθούν εν καιρώ.

Θυμίζουμε ότι ο Λογοθέτης είχε κανονίσει τον περασμένο Δεκέμβριο το προπονητικό καμπ στο Τάουνσβιλ όπου ήταν κεντρικά πρόσωπα ο πρωταθλητής Ευρώπης νέων (και ακολούθως) και Νέων ανδρών Γιάννης Σγουρόπουλος και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Βατσακλής. Ο Σγουρόπουλος είχε πάρει μέρος σαν γκεστ, ο Βατσακλής ήταν head coach, ο Λογοθέτης assistant coach και το καμπ είχε γίνει με απόλυτη οργανωτική επιτυχία μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων της Αυστραλίας. Ο Λογοθέτης αναδείχτηκε στο Α.Κ. Ζωγράφου. Με τη φανέλα του έχει πανηγυρίσει πρωταθλήματα και Κύπελλα Ελλάδας ανδρών τη δεκαετία του ‘90, ενώ σε ατομικό επίπεδο είχε πανελλήνιους τίτλους στις νεαρές ηλικίες σε όλα τα αγωνίσματα και ήταν από μικρός μέλος των εθνικών ομάδων. 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ