Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Διατήρησαν τα πρωτεία Κ. Κωνσταντινόπουλος και Τόλιου στο απλό του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών

Xania 2019_Konstantino_me_Toliou_2

Xania 2019_Konstantino_me_Toliou_2Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος στους άνδρες και η Κατερίνα Τόλιου στις γυναίκες κράτησαν τους τίτλους τους στο απλό στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που οργανώθηκε πετυχημένα στα Χανιά και ολοκληρώθηκε σήμερα αργά το μεσημέρι. Ο αθλητής του Παναθηναϊκού έκαμψε στον σπουδαίο τελικό τον Γιάννη Σγουρόπουλο του Ολυμπιακού με 4-2 σετ και επανέλαβε την περσινή επιτυχία του στην Αθήνα. Η αθλήτρια του Δ.Α.Ο. Ταύρου πραγματικά κυριάρχησε, αφού πανηγύρισε την 3η πρωτιά της στο αγώνισμα χωρίς να χάσει σετ! Στον τελικό επιβλήθηκε της Δήμητρας-Θωμαΐδας Τσεκούρα του Φοίνικα Πειραιά. Η Τόλιου αναδείχτηκε (για πρώτη φορά στην καριέρα της) νικήτρια και στο διπλό γυναικών με συμπαίκτρια την Κωνσταντίνα Παρίδη του Ολυμπιακού. Στο διπλό ανδρών πήραν το χρυσό μετάλλιο ο Τάσος Ρηνιώτης και ο Γιώργος Σταματούρος του Ολυμπιακού. Το υπέροχο κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού γνώρισε πρωτόγνωρη εικόνα με την κορυφαία διοργάνωση και βοήθησε τους αθλητές να ξεδιπλώσουν τις ικανότητές τους και να προσφέρουν στους φιλάθλους όμορφο θέαμα και συγκινήσεις. Επίσης, με τις σημερινές ποιοτικές μεταδόσεις της από το WEB TV η Νέα Τηλεόραση Κρήτης μετέφερε τον παλμό των μεγάλων αγώνων, οι άνθρωποι του Ο.Α. Χανίων φρόντισαν για κάθε λεπτομέρεια με τη συνδρομή του δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, η γραμματεία λειτούργησε γρήγορα και σωστά στο διαδικαστικό κομμάτι και την onlineενημέρωση και το συνολικό αποτέλεσμα ήταν πολύ θετικό.

Σε αντίθεση με τους άνδρες, στις γυναίκες είχαμε και ανατροπές προγνωστικών και σίγουρα διακρίθηκαν διάφορα πρόσωπα: Η Τσεκούρα αγωνίστηκε σε δύο τελικούς, μάλιστα νίκησε τα νούμερο 1 και 3 του απλού. Η Κορδούτη πήρε μετάλλιο στο απλό για πρώτη φορά στη διαδρομή της. Η Τέρπου ανέβηκε στο βάθρο στο διπλό κι έφτασε μία ανάσα από το να μπει στα μετάλλια και στο απλό. Στους άνδρες ο Κ. Κωνσταντινόπουλος μετείχε σε δύο τελικούς όπως και το 2018, με τίτλο έφυγε ο 19χρονος Σταματούρος, ενώ δύο μετάλλια πήραν επίσης ο Ρηνιώτης και ο Γ. Κωνσταντινόπουλος.   

Xania 2019_nikites_aplo_andronΤο απλό ανδρών προχώρησε χωρίς εκπλήξεις και τις θέσεις των μεταλλίων κάλυψαν τα τέσσερα φαβορί. Το ζευγάρι του τελικού συνέθεσε ένα πολύ ωραίο σκηνικό για τους φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης όχι μόνο για τη μεγάλη αξία του Κωνσταντινόπουλου και του Σγουρόπουλου, αλλά και είναι παιδιά με πολύ μέλλον και προέρχονταν από σημαντικές διακρίσεις την περασμένη χρονιά. Ο δεξιόχειρας Σγουρόπουλος αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης νέων για δεύτερη διαδοχική σεζόν, ενώ ο αριστερόχειρας Κωνσταντινόπουλος πήρε τον παρθενικό πανελλήνιο τίτλο του. Όλοι ανέμεναν συναρπαστική αναμέτρηση και δικαιώθηκαν με πινγκ πονγκ πολύ υψηλού επιπέδου. Ο προερχόμενος από τον Α.Ο. Πεύκης Κωνσταντινόπουλος άρχισε ιδανικά και πήρε με διαφορά το 1ο σετ, αλλά μετά ο αγώνας έγινε απολύτως ισορροπημένος. Από 1-3 στα σετ και 8-9 στους πόντους ο Σγουρόπουλος γύρισε την κατάσταση και μείωσε σε 3-2, αργότερα το 4-7 του 6ου σετ το έκανε 9-7 υπέρ του, αλλά το νούμερο 1 του αγωνίσματος αντέδρασε με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση. Έπαιξε πολύ επιθετικά, ισοφάρισε άμεσα και τελικά διαμόρφωσε στην παράταση το τελικό 4-2 (11-2, 10-12, 12-10, 11-6, 9-11, 12-10).

Xania 2019_telikos_Sgouros-KonstantinoΣτην πορεία του μέχρι τον τελικό ο πρωταθλητής κυριάρχησε στο 1ο γκρουπ όταν επιβλήθηκε με 3-0 σετ του Νίκου Κορδαλή και του Ιάκωβου Αϊβατίδη. Στο ταμπλό είχε byeστους «32» και στους «16» απέκλεισε τον Κωνσταντίνο Μουτσάκη με 3-0 σετ. Στην 8άδα ξεπέρασε με 4-1 τον Γιώργο Σταματούρο και στην 4άδα τον Τάσο Ρηνιώτη με 4-3 ύστερα από καταπληκτικό παιχνίδι, που κρίθηκε στην παράταση (13-11).

Ο Σγουρόπουλος πήρε αρχικά την 1η θέση στο 3ο γκρουπ νικώντας τον Δημήτρη Στάμου και τον Μιχάλη Διαμαντόπουλο με 3-0 σετ. Στα νοκ άουτ πέρασε αρχικά χωρίς αγώνα στους «16» κι εκεί απέκλεισε τον Ιάσονα Κορδούτη με 3-0. Στα προημιτελικά νίκησε τον Νίκο Αντωνιάδη με 4-0 σετ και στα ημιτελικά τον Γιώργο Κωνσταντινόπουλο με 4-1. Στην 8άδα ήταν συναρπαστικό το παιχνίδι του Γιώργου Κωνσταντινόπουλου με τον Κωνσταντίνο Αγγελάκη. Ο αθλητής του Παναθηναϊκού βρέθηκε πίσω με 0-2 και 2-3 αλλά πήρε τη νίκη με 4-3 σετ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: «ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ»

«Από την 8αδα και μετά όλα τα ματς ήταν πολύ δύσκολα και απαιτούσαν δυνατή συγκέντρωση. Στον τελικό προσπάθησα να περάσω την τακτική μου ξέροντας πόσο ικανός είναι ο Γιάννης και ότι αυτός ο αγώνας θα ήταν τελείως διαφορετικός από τον πρόσφατο στην Α1, όπου είχα νικήσει. Μου βγήκε το παιχνίδι στις πιο κρίσιμες στιγμές, όπως στο φινάλε όπου επιχείρησα δύο ανοίγματα στο 7-9 και γενικά έκανα καλές υποδοχές σε σερβίς, που με δυσκόλεψαν πολύ από το 2ο σετ και μετά. Στην τακτική με βοήθησε πολύ ο Γιώργος Παντερής που, όπως και πέρσι, ήταν στον πάγκο μου», δήλωσε ο Κωνσταντινόπουλος και πρόσθεσε: «Είμαι ευτυχής που επανέλαβα την περσινή διάκριση κι αυτό που βλέπω κυρίως είναι ότι οι κόποι μου ανταμείβονται και παίρνω επιπλέον ώθηση να παλεύω και να δουλεύω περισσότερο».Στο απλό γυναικών η Τόλιου ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσε πανηγυρικά. Άρχισε και τελείωσε την πορεία της χωρίς να χάσει σετ κι αυτό είναι «παράσημο» μαζί με τον 3ο τίτλο της σε 5 χρόνια. Στον τελικό η αθλήτρια με το αμυντικό στυλ παιχνιδιού δεν είχε πρόβλημα με το κομπίνα-λάστιχο της Τσεκούρα (επίσης «δοντάκι» στο backhand με το οποίο επιχειρούσε και slice) και επιβλήθηκε με 4-0 (11-8, 11-6, 11-6, 11-8). Ήταν σταθερή στις κομμένες μπάλες, πέρασε και τις επιθέσεις της και κυριάρχησε στο τραπέζι. Η Τσεκούρα, που είχε ξοδέψει σαφώς περισσότερη ενέργεια από την αντίπαλό της με διαδοχικά πολύ δύσκολα ματς, έκανε αναμφίβολα το καλύτερό της Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ως νούμερο 2 του αγωνίσματος, η Τόλιου πρώτευσε αρχικά στο 2ο γκρουπ επικρατώντας της Θάλειας Κορδούτη και της Χριστιάνας Κανάρη με 3-0. Στη 16άδα είχε bye, στην 8άδα απέκλεισε με 4-0 την Αλίκη Κιούφη και στην 4άδα (ξανά) την Κορδούτη με το ίδιο σκορ. Η Τσεκούρα αναδείχτηκε νικήτρια στο 3ο γκρουπ όταν έκαμψε την επικεφαλής Όλγα Γεωργοπούλου με 3-2 και τη Ρόζα Χοβσεπιάν με 3-0 σετ. Προχώρησε χωρίς αγώνα στα προημιτελικά κι εκεί νίκησε με το εμφατικό 4-0 τη Φιλαρέτη Εξάρχου. Ο ημιτελικός με το νούμερο 1 του αγωνίσματος, τη Χριστοφοράκη, εξελίχτηκε σε …θρίλερ. Η αθλήτρια του Φοίνικα βρέθηκε πίσω με 0-3 σετ και τελικά πανηγύρισε τη νίκη με 4-3. Στο 5ο σετ έχανε με 7-10, στο 6ο με 8-10 και σώζοντας πολλά ματς μπολ έφτασε στη φοβερή ανατροπή. Και για να επισημανθούν πως μπορούν ν’ αλλάξουν τα πράγματα στο άθλημα από τη μια στιγμή στην άλλη να σημειωθεί ότι ανάλογη ανατροπή είχε χαρεί νωρίτερα η Χριστοφοράκη. Ήταν πίσω 0-3 σετ κόντρα στην Ελισάβετ Τέρπου κι επικράτησε με 4-3.

ΤΟΛΙΟΥ: «ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΡΙ ΤΙΤΛΟ»

Xania 2019_Toliou_me_coach_Alexi«Πράγματι ένιωσα κι εγώ ότι είχα υπεροχή με βάση και την καλή μου απόδοση και ότι η πρωτιά ήρθε σχετικά εύκολα. Έβλεπα κι εγώ τα απρόσμενα αποτελέσματα όχι μόνο με τις τελικές νικήτριες αλλά και με τις διακυμάνσεις των παιχνιδιών, όμως παρουσίασα σε όλα τα ματς το κατάλληλο αγωνιστικό πρόσωπο. Δεν ξέρω τί θα γινόταν αν είχα απέναντί μου τις αθλήτριες που περίμενα, πάντως ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένη. Στον τελικό ήξερα πώς ν’ αντιμετωπίσω το αμυντικό «δοντάκι» της Τσεκούρα και μπορώ να πω ότι με βόλευε κιόλας για την επίθεση. Χαίρομαι πολύ για την τρίτη πρωτιά μου, αλλά μπορώ να πω ότι αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι πήρα τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά», δήλωσε η Τόλιου (στη φωτό αριστερά με τον προπονητή του Δ.Α.Ο.Τ. Αλέξη Αρσενιάδη).

Τα προημιτελικά των γυναικών επιφύλαξαν εκπλήξεις. Η Κορδούτη απέκλεισε με 4-2 σετ την περσινή δευτεραθλήτρια Ελλάδας Κωνσταντίνα Παρίδη, ενώ η Τσεκούρα επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 4-0 της πρωταθλήτριας Ελλάδας του 2012 Φιλαρέτης Εξάρχου.

Στον τελικό του διπλού ανδρών έφτασαν τα πρώτα φαβορί, οι Γιώργος Κωνσταντινόπουλος/Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος από την κορυφή του ταμπλό και οι Τάσος Ρηνιώτης/Γιώργος Σταματούρος από τη βάση. Τα αδέρφια προέρχονταν από τους τρεις διαδοχικούς τίτλους, αλλά και οι αθλητές του Ολυμπιακού έδειξαν ότι συνδυάζονται θαυμάσια. Το 1ο σετ πήγε οριακά στους αθλητές του Παναθηναϊκού, όμως οι Ρηνιώτης/Σταματούρος απάντησαν δυναμικά και με εξαιρετική απόδοση και τακτική έφτασαν στη νίκη με 3-1 (11-13, 11-5, 11-6, 11-8). Ο Ρηνιώτης κατέκτησε 4ο τίτλο στο αγώνισμα με 4ο διαφορετικό συμπαίκτη, ενώ ο Σταματούρος έκανε την αρχή στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από τη φετινή πανελλήνια πρωτιά στο διπλό Νέων ανδρών. Στα ημιτελικά οι φιναλίστ του τελικού επικράτησαν με 3-1 σετ. Το πρωί, στα παιχνίδια για την είσοδο στην 4άδα και την εξασφάλιση μεταλλίου, ήταν αμφίρροπη η κόντρα των Στράτου Δαμιανή/Κωνσταντίνου Αγγελάκη με τους Γεράσιμο Πετρή/Νίκο Βλαχάκη, που έληξε με 3-2 σετ.

Xania 2019_Aponomi_diplo_women_2Στον τελικό του διπλού γυναικών η Κατερίνα Τόλιου και η Κωνσταντίνα Παρίδη συνάντησαν τις Δήμητρα Τσεκούρα/Αλίκη Κιούφη. Η Παρίδη και η Τσεκούρα είχαν κατακτήσει μαζί τον περσινό τίτλο και τώρα ήταν αντίπαλες. Η Τόλιου με την άμυνα και η Παρίδη με την επίθεση έκαναν δυνατό συνδυασμό κι έφτασαν στην πρωτιά από τη θέση 2 των seeding. Πήραν τα δύο πρώτα κλειστά σετ, δέχτηκαν εύκολα τη μείωση του σκορ, αλλά είχαν τον τελευταίο λόγο στο 4ο σετ κι επικράτησαν με 3-1. Η Τσεκούρα είχε και την κούραση από τον «μαραθώνιο» ημιτελικό του απλού και ίσως αυτό επηρέασε την απόδοση του διδύμου από τον Φοίνικα Πειραιά (11-8, 11-9, 3-11, 11-8).

Στα ημιτελικά η Τόλιου με την Παρίδη βρέθηκαν να χάνουν με 1-2 σετ από τις Ελισάβετ Τέρπου/Έλενα Σοφρά, ενώ η Τσεκούρα με την Κιούφη έχασαν το 1ο σετ από τις Θάλεια Κορδούτη/Γεωργία Χατζηλυγερούδη κι αφού ισοφάρισαν εύκολα πήραν δύο σετ με οριακή διαφορά για να φτάσουν στο 3-1. Νωρίτερα, στα προημιτελικά είχαν δημιουργήσει έκπληξη η Χατζηλυγερούδη με την Κορδούτη. Νίκησαν με 3-0 σετ το 1ο φαβορί, τις Όλγα Γεωργοπούλου/Μαρία Χριστοφοράκη και τις άφησαν εκτός μεταλλίων.

Να σημειωθεί ότι η Νέα Τηλεόραση Κρήτης μετέδωσε από το κανάλι της στο youtubeτον ημιτελικό της Τόλιου με την Κορδούτη κι αμέσως μετά το τέλος του «πέρασε» την κάμερα και στον αμφίρροπο δεύτερο ημιτελικό μεταξύ της Χριστοφοράκη και της Τσεκούρα. Στη συνέχεια κάλυψε τον τελικό του απλού ανδρών, αλλά όποτε είχε ευκαιρία μετέφερε την εικόνα και στον τελικό του απλού γυναικών. Στην περιγραφή των αγώνων ήταν ο δημοσιογράφος Κώστας Νίτσε. Στον σχολιασμό ήταν στο πρώτο κομμάτι ο προπονητής του Ο.Α. Χανίων και πρώην διεθνής αθλητής Μανώλης Σγουρομάλλης και στο δεύτερο ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής, οι οποίοι βοήθησαν τον κόσμο με τις γνώσεις τους να κατανοήσει καλύτερα αυτά που έβλεπαν στο δημοφιλές άθλημα. Όσοι θέλουν μπορούν να δουν ξανά τους αγώνες στα λινκ https://www.youtube.com/watch?v=A0vpMGb7qKc&fbclid=IwAR16jnRz-MqZRQdaiaRmOEuTOoknjHSPvQemt_qrQ8yggyjyV0mg3ehdBw8 (ημιτελικοί) και https://www.youtube.com/watch?v=kJY8_QZ8fEI&fbclid=IwAR1rlLiyihZBDZN34zTQQqhDVUKiRpCe9u5nBlYftXorhF1ronF2ymNwTZY (τελικοί).

Οι νικητές σε κάθε αγώνισμα:

ΑΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ:

1. Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

2. Γιάννης Σγουρόπουλος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

3. Τάσος Ρηνιώτης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

-. Γιώργος Κωνσταντινόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

ΑΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

1. Κατερίνα Τόλιου (Δ.Α.Ο. Ταύρου)

2. Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα (Φοίνικας Πειραιά)

3. Μαρία Χριστοφοράκη (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

-. Θάλεια Κορδούτη (Άρης 2006)

ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ:

Xania 2019_oloi_oi_nikites_sto_diplo_andron1. Τάσος Ρηνιώτης/Γιώργος Σταματούρος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

2. Γιώργος Κωνσταντινόπουλος/Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

3. Νίκος Αντωνιάδης/Γιώργος Παντερής (Ο.Α. Χανίων/Α.Ο. Πεύκης)

-. Στράτος Δαμιανής/Κωνσταντίνος Αγγελάκης (Α.Σ. Πέρα Αθηνών)

ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

1. Κατερίνα Τόλιου/Κωνσταντίνα Παρίδη (Δ.Α.Ο. Ταύρου/Ολυμπιακός)

2. Αλίκη Κιούφη/Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα (Α.Ο. Φοίνικας Πειραιά)

3. Θάλεια Κορδούτη/Γεωργία Χατζηλυγερούδη (Α.Ο. Άρης 2006)

-. Ελισάβετ Τέρπου/Έλενα Σοφρά (Γ.Α.Ο. Πειραιά)

Τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν ρεπορτάζ για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και ειδικά η Νέα Τηλεόραση Κρήτης, που ήταν και χορηγός επικοινωνίας των αγώνων, θα παρουσιάσει βίντεο στη βραδινή εκπομπή της, θα έχει καλεσμένους στο στούντιο και θα προβάλλει δηλώσεις και στο κανάλι της στο WEBTV. Η ιστοσελίδα του Ο.Α. Χανίων (το γραφείο Τύπου του οποίου, κάλυψε και φωτογραφικά τη διοργάνωση) δημοσίευσε χτες δηλώσεις τριών ανθρώπων του αθλήματος και τις αναδημοσιεύουμε: Ο εθνικός προπονητής Κωνσταντίνος Βατσακλής ανέφερε: «Το κλειστό, όπου διεξάγονται οι αγώνες, είναι ένα στολίδι. Επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω, γιατί γυρίζω όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, είναι ένα πολύ ωραίο γυμναστήριο. Είναι ευκαιρία να έρθει αρκετός κόσμος την Κυριακή ώστε ν’ απολαύσει υψηλό θέαμα, αφού αγωνίζονται οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι θα προσπαθήσουν για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας. Τα Χανιά είναι μια πολύ φιλόξενη πόλη και δεν είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε, καθώς προσωπικά είναι η σύζυγός μου από τα Χανιά. Ο Όμιλος των Χανίων τροφοδοτεί πολλά χρόνια τις εθνικές ομάδες, ειδικά στις μικρές ηλικίες με αθλητές και αθλήτριες, επομένως οι παράγοντες, όπως και οι προπονητές, ξέρουν καλά τη δουλειά τους».

Το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Παναγιώτης Τζόβολος δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το σωματείο που είναι ένα από τα καλύτερα και πιο οργανωμένα στην Ελλάδα. Είμαστε επίσης πολύ ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία και τη διαμονή στον πολύ όμορφο τόπο των Χανίων. Η ομοσπονδία αποφάσισε να δώσει στα Χανιά αυτή τη διοργάνωση, εκτιμώντας όλα αυτά και φέρνοντας ουσιαστικά την καλύτερη διοργάνωση που υπάρχει, την τελική φάση ανδρών-γυναικών. Πιστεύουμε ότι αυτό το πολύ όμορφο γήπεδο πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τέτοιους αγώνες και θεωρώ ότι η διοργάνωση θα έχει το καλύτερο τέλος και την καλύτερη προβολή, όπως έχει αυτή τη στιγμή».

Τέλος, εκ μέρους του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων η αντιπρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Κική Ερηνάκη τόνισε: «Είμαστε ευτυχισμένοι διότι φιλοξενούμε στα Χανιά την καλύτερη και πιο δυνατή διοργάνωση της χώρας. Το κλειστό του Κλαδισού είναι ένα παλάτι. Οι αθλητές, μας ανέφεραν σχεδόν ότι τόσο καλή διοργάνωση δεν έχει ξαναγίνει και ότι θα ήθελαν να ξαναγίνει και του χρόνου στα Χανιά. Από εκεί και πέρα, το ωράριο των αγώνων κύλησε πάρα πολύ καλά και αυτό είναι πολύ σημαντικό για αγώνες τέτοιας σημασίας και επιπέδου».

 

* Οι φωτογραφίες από τις απονομές των επάθλων είναι από το γραφείο Τύπου του Ο.Α. Χανίων. H ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ