Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κρίσιμο ντέρμπι Ολυμπιακού-Πέρα Αθηνών αύριο στην Α1 γυναικών

Galic 2

Galic 2MolnarΑγωνιστικές σε τρία εθνικά διασυλλογικά πρωταθλήματα και σε πέντε διαφορετικά σημεία της χώρας περιλαμβάνει η δράση αυτού του Σαββατοκύριακου στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Στη Φλώρινα και στην Καβάλα διεξάγεται το προτελευταίο αγωνιστικό διήμερο στην Α1 κατηγορία γυναικών. Ξεχωρίζει το ντέρμπι του πρωτοπόρου Πέρα Αθηνών με τον περσινό πρωταθλητή Ολυμπιακό αύριο στη Φλώρινα, ενώ επίσης το Σάββατο ο 2ος της βαθμολογίας Δ.Α.Ο. Ταύρου θα έχει δύσκολη αποστολή στην Καβάλα κόντρα στον Φοίνικα Αγίας Σοφίας Πειραιά και τον Α.Ο. Ταταύλα, οι οποίοι ισοβαθμούν στην 4η θέση. Προτελευταία στροφή και στην Α2 κατηγορία ανδρών με τη 13η, τη 14η και τη 15η αγωνιστική να γίνονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στην Ελευσίνα. Οι αγώνες, που παίζονται μεταξύ ομάδων της πρώτης 4άδας, τραβάνε τα περισσότερα βλέμματα. Στην 1η θέση παραμένει χωρίς ήττα η Ε.Α. Βόχας. Στην Α2 γυναικών γράφεται το φινάλε με τρεις αγωνιστικές στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Καθοριστικό το ματς κορυφής του πρωτοπόρου Π.Κ.Δ. Ταύρου με τον 2ο της βαθμολογίας Άρη 2006 το μεσημέρι του Σαββάτου. Αύριο και μεθαύριο συνεχίζονται και τα πρωταθλήματα στις τοπικές διασυλλογικές κατηγορίες.

Στην 1η κατηγορία των γυναικών οι δύο πόλεις της Περιφέρειας αναλαμβάνουν ξανά τη διοργάνωση αγώνων πρωταθλήματος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Θα φιλοξενηθούν παιχνίδια στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Καβάλας και στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της Φλώρινας, όπως έγινε και τον Ιανουάριο. Ο αήττητος Α.Σ. Πέρα δοκιμάζεται απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά είναι πιθανό να συναντήσει γερή αντίσταση κι από τις Σάρισες Φλώρινας εάν αυτές παραταχθούν πλήρεις. Το τοπικό σωματείο θ’ αντιμετωπίσει στην ακριτική πόλη και ο Ολυμπιακός, που απέχει δύο βαθμούς από την κορυφ ή και θέλει μόνο νίκες για να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου. Η 9η, η 10η και η 11η αγωνιστική θα κρίνουν πολλά και στις χαμηλές θέσεις όπου η Καβάλα περιορίζεται στον βυθό της βαθμολογίας και ο Γ.Α.Ο. Πειραιά είναι προτελευταίος.

Στη 2η εθνική κατηγορία των ανδρών θα φιλοξενηθούν κρίσιμα ματς στην ομοσπονδιακή αίθουσα της Βόρειας Ελλάδας, στο περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ., αλλά και στην Ελευσίνα, στο κλειστό γυμναστήριο του τοπικού Γ.Α.Σ.. Η πρωτοπόρος Ε.Α. Βόχας έχει αποσπαστεί κατά δύο βαθμούς και στην Ελευσίνα μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο βήμα για την εξασφάλιση του τίτλου και της απευθείας ανόδου. Απαιτούν προσοχή πάντως, όλα τα παιχνίδια της. Η 2η της κατάταξης Ελευσίνα επιδιώκει να σιγουρέψει έστω την παρουσία στα μπαράζ, ενώ την τριάδα θέλουν και οι ισόβαθμοι Φοίνικας Πειραιά και Π.Κ.Δ. Ταύρου, που επίσης αγωνίζονται στην πόλη του νομού Αττικής. Μικρότερο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Απόλλων Καλαμαριάς και η Αθηνά Μαγκουφάνας θα κοιτάξουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για την πρώτη τριάδα.

Σε ένα μέρος τέλος, στο Σ.Ε.Φ., θα γίνουν οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές στην Α2 γυναικών. Το Π.Κ.Δ. Ταύρου οδηγεί την κούρσα, ο Άρης 2006 ακολουθεί έναν πόντο πίσω του και μεταξύ τους θα παιχτεί ο τίτλος. Αναμετρώνται αύριο στις 14:00 κι από κει και πέρα το Π.Κ.Δ.Τ. θα έχει δύσκολη αποστολή με την προερχόμενη από σερί νικών Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στην 3η θέση και ο Άρης με τον Παγχιακό. Στη διεκδίκηση της παραμονής τραβάει την προσοχή και η αναμέτρηση του 6ου της κατάταξης Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τους 7ους Φοίνικες Πάτρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου:

Στην Α1 γυναικών στη Φλώρινα:

Το Σάββατο στις 11:00:

Σάρισες Φλώρινας-Γ.Α.Ο. Πειραιά

Ολυμπιακός-Α.Σ. Πέρα Αθηνών

Το Σάββατο στις 14:00:

Σάρισες Φλώρινας-Α.Σ. Πέρα Αθηνών

Γ.Α.Ο. Πειραιά-Ολυμπιακός

Την Κυριακή στις 10:00:

Α.Σ. Πέρα Αθηνών-Γ.Α.Ο. Πειραιά

Σάρισες Φλώρινας-Ολυμπιακός

Στην Α1 γυναικών στην Καβάλα:

Το Σάββατο στις 11:00:

Α.Ο. Ταταύλα-Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας

Δ.Α.Ο. Ταύρου-Φοίνικας Πειραιά

Το Σάββατο στις 14:00:

Φοίνικας Πειραιά-Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας

Α.Ο. Ταταύλα-Δ.Α.Ο. Ταύρου

Την Κυριακή στις 10:00:

Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας-Δ.Α.Ο. Ταύρου

Φοίνικας Πειραιά-Α.Ο. Ταταύλα

Στην Α2 ανδρών στη Θεσσαλονίκη:

Το Σάββατο στις 11:00:

Α.Ο. Διονύσου-Αετοί Πόλης

Απόλλων Καλαμαριάς-Αθηνά Μαγκουφάνας

Το Σάββατο στις 14:00:

Απόλλων Καλαμαριάς-Α.Ο. Διονύσου

Αθηνά Μαγκουφάνας-Αετοί Πόλης

Την Κυριακή στις 09:00:

Α.Ο. Διονύσου-Αθηνά Μαγκουφάνας

Απόλλων Καλαμαριάς-Αετοί Πόλης

Στην Α2 ανδρών στην Ελευσίνα:

Το Σάββατο στις 11:00:

Ε.Α. Βόχας-Φοίνικας Πειραιά

Π.Κ.Δ Ταύρου-Γ.Α.Σ. Ελευσίς

Άρης Βούλας-Γ.Α.Ο. Πειραιά

Το Σάββατο στις 14:00:

Γ.Α.Ο. Πειραιά-Ε.Α. Βόχας

Γ.Α.Σ. Ελευσίς-Φοίνικας Πειραιά

Π.Κ.Δ Ταύρου-Άρης Βούλας

Την Κυριακή στις 10:00:

Φοίνικας Πειραιά-Γ.Α.Ο. Πειραιά

Άρης Βούλας-Γ.Α.Σ. Ελευσίς

Π.Κ.Δ Ταύρου-Ε.Α. Βόχας

Στην Α2 γυναικών στην Αθήνα:

Το Σάββατο στις 11:00:

Φοίνικες Πάτρας-X.A.N. Θεσσαλονίκης

Α.Ο. Άρης 2006-Παγχιακός Γ.Σ.                 

ΑΛΦΑ Καλλιθέας-Παναθηναϊκός Α.Ο.          

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Π.Κ.Δ. Ταύρου

Το Σάββατο στις 14:00:

Παγχιακός Γ.Σ.-Παναθηναϊκός Α.Ο.

ΑΛΦΑ Καλλιθέας-X.A.N. Θεσσαλονίκης

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Α.Ο. Άρης 2006

Φοίνικες Πάτρας-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Την Κυριακή στις 10:00:

Α.Ο. Άρης 2006-ΑΛΦΑ Καλλιθέας

Παναθηναϊκός Α.Ο.-Φοίνικες Πάτρας

X.A.N. Θεσσαλονίκης-Π.Κ.Δ. Ταύρου

Παγχιακός Γ.Σ.-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

 

* Στις φωτό η Άλεξ Γκάλιτς του Ολυμπιακού (αριστερά) και η Μόνικα Μόλναρ του Πέρα

                            

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ