Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μεθαύριο η επιστημονική ημερίδα για τον αθλητισμό στη Βούλα

Anemos Imerida_January_Afisa

Anemos Imerida_January_AfisaΕπιστημονική ημερίδα για την άσκηση και τον αθλητισμό, όπου θα έχει θέση και η επιτραπέζια αντισφαίριση, πραγματοποιείται μεθαύριο στη Βούλα. Ο μη κερδοσκοπικός φορέας «ΑΝΕΜΟΣ- ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ» θα διοργανώσει, υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, την 1η επιστημονική ημερίδα για την Άσκηση και τον Αθλητισμό με τίτλο «Αθλητική Παιδεία». Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 11.30, στην αίθουσα «Ιωνία» (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα), με ελεύθερη είσοδο.

Όπως ενημέρωσε ο φορέας: «Τα θέματα που θα παρουσιαστούν θα είναι:

Αθλητισμός και Γονείς: Ο ρόλος του γονέα – Γιάννης Ζαρώτης MSc-PhD (Ψυχολόγος – Αθλητικός Ψυχολόγος)

Διαδίκτυο, Διαχείριση χρόνου και Άσκηση – Αθλητισμός: Κωνσταντίνα Παπαηλία MSc (Ψυχολόγος παιδιών και εφήβων)

Συμπεριφορές Υγείας: Αθλητική Παιδεία – Αθλητική Διατροφή: Άννα Παπαγεωργίου MSc – Phd (Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος)

Ηγετική συμπεριφορά προπονητών και ικανοποίηση αθλητών: Διάνα Ζέρδιλα Msc – (Κ.Φ.Α). Η παλιά πρωταθλήτρια Ελλάδας θα παρουσιάσει το μεταπτυχιακό της, που αναφέρεται στην ηγετική συμπεριφορά των προπονητών και την ικανοποίηση των αθλητών στην επιτραπέζια αντισφαίριση, εργασία στην οποία είχαν πάρει μέρος προπονητές και αθλητές από την Αθήνα και τη βόρεια Ελλάδα.

Ο μη κερδοσκοπικός φορέας, με την επωνυμία «ΑΝΕΜΟΣ – ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ», αποτελείται από ομάδα έμπειρων, δημιουργικών και καταξιωμένων πρωταθλητών και προπονητών στο χώρο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και συστήθηκε με στόχο να προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και να γίνει αρωγός ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων».

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ