Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τις 156 έφτασαν οι δηλώσεις συμμετοχής στο όπεν της Πάτρας

Έληξε το βράδυ της Δευτέρας η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στο επικείμενο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών της Πάτρας, το οποίο γίνεται για 3η χρονιά στη σειρά και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πρώην προέδρου της Τοπικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., Ιωάννη Ασημακόπουλου. Στο τουρνουά πρόκειται ν’ αγωνιστούν 156 παιδιά, 116 αγόρια και 40 κορίτσια, κάτι που σημαίνει ότι τα σωματεία ανταποκρίθηκαν σε σημαντικό βαθμό στο κάλεσμα της διοργανώτριας Ε.Φ.Ο.Επ.Α.–Τ.Ε. Δυτικής Ελλάδας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο 1 και 2 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας στην αχαϊκή πρωτεύουσα και αφορούν στις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται ως εξής: Εξήντα τέσσερις παμπαίδες, 43 παίδες, 9 έφηβοι, 20 παγκορασίδες, 14 κορασίδες και 6 νεάνιδες. Στην τελευταία περίπτωση ο αριθμός των έξι αθλητριών είναι οριακός για να γίνει η συγκεκριμένη κατηγορία. Πέρα από τα σωματεία της Πάτρας, θα έχουν εκπρόσωπο ομάδες από την Αθήνα, την Καβάλα, τα Γιάννενα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, τη Χαλκίδα, την Ηλεία, το Βραχάτι και τη Ναύπακτο. Το ατομικού χαρακτήρα τουρνουά περιλαμβάνει μόνο το αγώνισμα του απλού και δικαίωμα συμμετοχής έχουν έφηβοι και νεάνιδες γεννηθέντες μετά την 1η Ιανουαρίου 1994, παίδες και κορασίδες γεννηθέντες μετά την 1η Ιανουαρίου 1997, παμπαίδων και παγκορασίδες, που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2000.

Η πρώτη φάση του πρωταθλήματος θα γίνει με ομίλους και η δεύτερη με νοκ άουτ ματς, ενώ αν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος μπορεί να διεξαχθούν και αγώνες «παρηγοριάς», οι οποίοι όμως δεν θα αξιολογούνται στο ελληνικό ranking list. Στόχος του πρωταθλήματος είναι οι συμμετέχοντες να λάβουν μέρος σε όσο το δυνατό περισσότερους αγώνες και με νικητή των καλύτερο των 5 σετ. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή και ώρα 19:00, στο γυμναστήριο των αγώνων.

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ