Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μίνι καμπ προετοιμασίας με επίλεκτους νεαρούς αθλητές από αύριο στο Σ.Ε.Φ.

Damianis service

Damianis serviceΜία κλασική κίνηση των ομοσπονδιακών τεχνικών τα τελευταία χρόνια επαναλαμβάνεται κι αυτή την εορταστική περίοδο. Με την ευκαιρία της διακοπής των σχολικών μαθημάτων και με την είσοδο του νέου χρόνου πραγματοποιούν από αύριο, στην αίθουσα STIGA Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, μίνι καμπ προετοιμασίας για επίλεκτους αθλητές από τις κατηγορίες νέων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων. Είναι συγκέντρωση προετοιμασίας, που είθισται από τους προπονητές των εθνικών μας ομάδων Κώστα Βατσακλή και Κωνσταντίνο Κωστόπουλο, προκειμένου να δουν ταλαντούχα παιδιά, τα οποία πρωταγωνιστούν στις μικρές ηλικίες και να γίνουν κάποιες κοινές προπονήσεις. Το μίνι καμπ θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο κι έχουν προσκληθεί οι έφηβοι Γιάννης Δαμιανής (Π.Κ.Δ. Ταύρου), Γεράσιμος Πετρής (Γ.Α.Σ. Ελευσίς), Κωνσταντίνος Στάμου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς), Ιάσονας Κορδούτης (Ε.Α. Βόχας), οι νεάνιδες Ιωάννα Γερασιμάτου (Α.Ο. Ταταύλα), Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου (Σάρισες Φλώρινας), οι παίδες Αλέξανδρος Μαδέσης (Π.Κ.Δ. Ταύρου), Σωκράτης Γιαννούτσος (Γ.Α.Ο. Πειραιά), Ευστάθιος Μανωλόπουλος (Α.Σ. Το Γυμνάσιο), Αλεσσάντρο Φέλτσερ (Α.Σ.Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων) και οι κορασίδες Μαλαματένια Παπαδημητρίου (Σάρισες Φλώρινας), Χρυσή Φωτιάδου (Σάρισες Φλώρινας), Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη (Α.Ο. Νέου Φαλήρου) και Δήμητρα Πετσίβα (Αθηνά Νέου Φαλήρου). Στις προπονήσεις θα πάρει μέρος και ο Πατρινός έφηβος Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης της Ε.Α. Βόχας, καθώς αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα.

Οι νεαροί πρωταθλητές θα προπονηθούν μαζί με τους άνδρες και τις γυναίκες, που σταθερά ακολουθούν το προπονητικό πρόγραμμα των εθνικών ομάδων στο φαληρικό στάδιο κι έχει κι αυτό τη σημασία του. Η πρώτη προπόνηση γίνεται αύριο το απόγευμα. Απογευματινές θα είναι και οι προπονήσεις την 3η και την 4η μέρα του χρόνου, ενώ η τελευταία θα διεξαχθεί το πρωί του Σαββάτου στις 5 του μήνα. Το αν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» όλα τα παιδιά, που προσκλήθηκαν στο καμπ, δεν έχει γίνει γνωστό.

Το γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. εύχεται σε όλους καλή χρονιά και χρόνια πολλά με ειρήνη σε όλο τον κόσμο, υγεία, χαμόγελο και δημιουργία 

 

* Στη φωτό από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2017 ο Γιάννης Δαμιανής

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ