Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σε εξέλιξη οι δηλώσεις συμμετοχής για το 5ο όπεν νεαρών ηλικιών της Αθηνάς Μαγκουφάνας

Magoufana geniko_plano

Magoufana geniko_planoΤο όπεν της Πάτρας έκλεισε την περασμένη Κυριακή τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα για το 2018, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο αγαπημένος θεσμός βγαίνει εντελώς από τη σκέψη των νεαρών αθλητών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην εορταστική περίοδο. Το αντίθετο μάλλον διότι το επόμενο ραντεβού είναι κοντά και το χρονικό διάστημα για τις δηλώσεις συμμετοχής πιάνει και το τέλος του χρόνου και την αρχή του 2019. Προκηρύχθηκε το 5ο ανοιχτό πρωτάθλημα της Πεύκης, το οποίο διοργανώνει στις 12 και 13 Ιανουαρίου η Αθλητική Ένωση «Αθηνά» Μαγκουφάνας 2004 σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α και το ΠΕΑΠ του δήμου Πεύκης. Όπως όλα, αφορά στις ηλικιακές κατηγορίες από μίνι παμπαίδες και μίνι παγκορασίδες μέχρι Νέους άνδρες και Νέες γυναίκες και θα διεξαχθεί στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Πεύκης (Συνταγματάρχου Δαβάκη και Σάκη Καράγιωργα). Οι δηλώσεις συμμετοχής στο νέο on-line σύστημα δηλώσεων στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (http://www.ttscore.io/customer/24) άρχισαν από χτες 19 του μήνα και θα διαρκέσουν μέχρι την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019.

Η προκήρυξη υπάρχει αναλυτικά στο σάιτ της ομοσπονδίας (httf.gr) και την ενότητα των ανακοινώσεων. Πέρα από τα κλασικά στοιχεία κάθε τουρνουά, οι διοργανωτές έχουν δώσει από τώρα και ορισμένες χρηστικές πληροφορίες για τις αποστολές: Ο αγωνιστικός χώρος του γυμναστηρίου θα είναι διαθέσιμος για τους αθλητές και τις αθλήτριες, που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου από τις 20:00 μέχρι τις 21:30. Για την εύρυθμη λειτουργία της προπόνησης, είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον προπονητή Σωτήρη Κανναβό (τηλ. 6979235733) μέχρι και την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου. Η οργανωτική επιτροπή έχει εξασφαλίσει ειδικές τιμές σε ξενοδοχεία της περιοχής, τις οποίες και θα ανακοινώσει προσεχώς. Οι αγώνες υπολογίζεται ν’ αρχίσουν το Σάββατο στις 09:00 και να λήξουν τη Κυριακή γύρω στις 18:00, πάντως το οριστικοποιημένο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί έγκαιρα στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

Στις 24 Ιανουαρίου θα γίνει ο πρώτος προημιτελικός της Μπογκόρια με την Μπορούσια Ντίσελντορφ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Παναγιώτη Γκιώνη θα υποδεχτεί τους Γερμανούς στην Πολωνία και θα επιδιώξει να πάρει αποτέλεσμα, που θα τη διατηρήσει στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Η ρεβάνς ορίστηκε για τις 7 Φεβρουαρίου στο γνώριμο για τον Γκιώνη, Ντίσελντορφ, από τη διετή θητεία του στην Μπορούσια.

Οι αντίστοιχες ημερομηνίες για τα προημιτελικά στο E.T.T.U. Cup των ανδρών, όπου μετέχει η γαλλική Ενεμπόν του Γιώργου Σταματούρου δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Πάντως, τα πρώτα ματς θα γίνουν στο διάστημα 25 με 27 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς 8 με 10 Φεβρουαρίου. Θυμίζουμε ότι η Ενεμπόν θα συναντήσει τη Φορτούνα από το Κίεβο.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ