Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο πεδίο δράσης των μικρών το Σαββατοκύριακο

Pera 2014_panoramiko

Pera 2014_panoramikoΗ σειρά των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την περίοδο 2018-2019 επιστρέφει σε αθηναϊκά εδάφη. Το 4ο τουρνουά του προγράμματος είναι αυτό του Αθλητικού Συλλόγου Πέρα Αθηνών και πραγματοποιείται αύριο και μεθαύριο στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, που βρίσκεται στον Άλιμο (Μεγάλης του Γένους Σχολής 10). Το σωματείο με την τεράστια παράδοση στον χώρο και τις αμέτρητες πανελλήνιες διακρίσεις είναι έτοιμο να διοργανώσει ξανά έπειτα από τρία χρόνια όπεν νεαρών ηλικιών και να καλύψει κάθε προσδοκία. Στις ευρύχωρες και σύγχρονες εγκαταστάσεις του δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για τα παιδιά και την ίδια ώρα η μεγάλη ανταπόκριση από τα σωματεία δυναμώνει την προοπτική για την επιτυχία. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 245 και προέρχονται από 58 σωματεία όλης της χώρας. Το τουρνουά διοργανώνει ο Α.Σ. Πέρα σε συνεργασία με την ομοσπονδία. Οι αγώνες θα γίνουν στη σάλα του γυμναστηρίου, την αίθουσα «Μιχάλης Παγιώτης, όπου έχουν φιλοξενηθεί και Πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών.

Η αγωνιστική πανδαισία αρχίζει νωρίς αύριο το πρωί και θα πλησιάσει ή θ’ αγγίξει τις συνολικά 20 ώρες! Θα χρησιμοποιηθούν 16 τραπέζια, ενώ στον μεγάλο, κοινόχρηστο από το Πέρα και τον Α.Ο. Ταταύλα, χώρο κάτω από τη σάλα τα παιδιά θα μπορούν να κάνουν προθέρμανση οποιαδήποτε ώρα.

Πέρα από τα δεκάδες σωματεία της Αττικής θα έχουν αθλητές σύλλογοι από την Πάτρα, την Κορινθία, τη Θεσσαλονίκη, την Καστοριά, τα Ιωάννινα, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, τη Φλώρινα, τη Λάρισα, τη Χίο, τα Χανιά, το Ρέθυμνο και τη Σάμο. Στις κληρώσεις των γκρουπ βρίσκονται 245 αθλητές και χωρίζονται σε 8 Νέους άνδρες, 31 εφήβους, 18 νεάνιδες, 51 παίδες, 40 κορασίδες, 55 παμπαίδες, 29 παγκορασίδες και 13 μίνι παμπαίδες.

Τα δύο πρώτα φαβορί ανά κατηγορία είναι ο Κωνσταντίνος Λυκοστράτης και ο Νίκος Γενεράλης στους Νέους άνδρες, ο Γιάννης Δαμιανής και ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης στους νέους, η Ιωάννα Γερασιμάτου και η Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου στις νεάνιδες, ο Αλέξανδρος Μαδέσης και ο Σωκράτης Γιαννούτσος στους παίδες, η Χρυσή Φωτιάδου και η Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη στις κορασίδες, ο Ανδρέας Βαμιανάκης και ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου στους παμπαίδες, η Λεμονιά Γκαϊντατζή και η Χρυσούλα Καμπουράκη στις παγκορασίδες και ο Γιάννης Κιοσέλογλου και ο Δημήτρης Γεωργαλλίδης στους μίνι παμπαίδες.

Τα γκρουπ θ’ αρχίσουν αύριο στις 08:40 με τους παίδες. Το τελευταίο ωράριο του Σαββάτου είναι στις 20:20 με αγώνες νοκ άουτ κι επίσης με διαβάθμιση αρχίζει την Κυριακή το πρόγραμμα, ξανά από τις 08:40. Οι τελικοί των οκτώ κατηγοριών υπολογίζεται να διεξαχθούν περίπου στις 15:15. Τα αποτελέσματα θ’ ανεβαίνουν πολύ γρήγορα στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ttscore.io/customer/24. Στην Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων βρίσκονται οι Βίκυ Χριστοφορίδου, Έλενα Γαϊτάνη και Όλγα Γεωργοπούλου.

Προκηρύχθηκε στο μεταξύ το 9ο αναπτυξιακό τουρνουά της Πάτρας, που όπως κάθε χρόνο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Ιωάννη Ασημακόπουλου, πρώην προέδρου της Τοπικής Επιτροπής και μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Παναγία Αλεξιώτισσα (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) στην Πάτρα, στις 15 και 16 Δεκεμβρίου και το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον δήμο Πατρέων. Θα είναι το 5ο στη φετινή σειρά των αναπτυξιακών. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν στο νέο on-line σύστημα δηλώσεων στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (http://www.ttscore.io/customer/24), το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018.

                             

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ