Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με 245 δηλώσεις συμμετοχής ετοιμάζεται το Πέρα Αθηνών για το αναπτυξιακό τουρνουά του

Peras tournament_2018_afisa

Peras tournament_2018_afisaΤεράστια ανταπόκριση συναντά από τον κόσμο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης το ανοιχτό πρωτάθλημα του Α.Σ. Πέρα Αθηνών, που θα συνεχίσει το προσεχές Σαββατοκύριακο, 24 και 25 του μήνα, τη σειρά των αναπτυξιακών τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την περίοδο 2018-2019. Στην επανεμφάνισή του στον θεσμό το όπεν του μεγάλου και ιστορικού σωματείου συγκέντρωσε 245 δηλώσεις συμμετοχής κι αυτός ο αριθμός είναι από τους υψηλότερους πανελληνίως στις αντίστοιχες αθλητικές εκδηλώσεις. Θα είναι παρόντα 58 σωματεία απ’ όλη τη χώρα και θα γίνουν οι 8 από τις 10 ηλικιακές κατηγορίες, που προκηρύσσονται. Θ’ αγωνιστούν Νέοι άνδρες, νέοι, νεάνιδες, παίδες, κορασίδες, παμπαίδες, μίνι παμπαίδες και παγκορασίδες. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (Μεγάλης του Γένους Σχολής 10, στον Άλιμο) και την ευρύχωρη αίθουσα “Μιχάλης Παγιώτης”. Το διοργανώνει ο Α.Σ. Πέρα Αθηνών σε συνεργασία με την ομοσπονδία Χτες έγιναν οι κληρώσεις και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ttscore.io/customer/24 κι αφού πατήσουν στο «παραθυράκι» του τουρνουά.

Το σωματείο του Παλαιού Φαλήρου είχε πραγματοποιήσει τελευταία φορά πανελλαδικό τουρνουά μικρών ηλικιών τον Σεπτέμβριο του 2015. Τότε είχε 115 συμμετοχές και ο διπλασιασμός στο σχετικό νούμερο αποτυπώνει την απήχηση της νέας προσπάθειας. Πέρα από τα δεκάδες σωματεία της Αττικής θα έχουν αθλητές σύλλογοι από την Πάτρα, την Κορινθία, τη Θεσσαλονίκη, την Καστοριά, τα Ιωάννινα, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, τη Φλώρινα, τη Λάρισα, τη Χίο, τα Χανιά, το Ρέθυμνο και τη Σάμο.

Οι 245 τελικές δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 8 Νέους άνδρες, 31 εφήβους, 18 νεάνιδες, 51 παίδες, 40 κορασίδες, 55 παμπαίδες, 29 παγκορασίδες και 13 μίνι παμπαίδες. Προσεχώς θ’ ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα. Την Οργανωτική Επιτροπή αποτελούν οι Βίκυ Χριστοφορίδου, Έλενα Γαϊτάνη και Όλγα Γεωργοπούλου.

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ