Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στη Βέροια το Σαββατοκύριακο η τρίτη …στάση στα φετινά αναπτυξιακά τουρνουά

Veroia 2018_banner_sto_dimaxreio

Veroia 2018_banner_sto_dimaxreioΌλα είναι έτοιμα στη Βέροια για το 3ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στην αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Η πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας, που με αγάπη και συνέπεια υπηρετεί για δεκαετίες την επιτραπέζια αντισφαίριση, η πόλη, που έχει καθιερώσει τέτοιες εκδηλώσεις στις μικρές ηλικίες πριν ακόμα αρχίσει ο συγκεκριμένος θεσμός, ζει στο ρυθμό του 6ου τουρνουά της με πανελλήνια εμβέλεια. Υποδέχεται από σήμερα τις αποστολές με τους εκατοντάδες φίλους του αθλήματος και το Σαββατοκύριακο στο Φιλίππειο γυμναστήριο δίνει τον καλύτερο εαυτό της για ν’ αποσπάσει θετικά σχόλια και στις φετινές …εξετάσεις. Τους αγώνες διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον δήμο της πόλης και τα σωματεία Α.Σ.Ε.Α. και τον Ο.Ε.Α. Βέροιας. Είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του αθλητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Βέροιας Φώτη Τσιαλτζούδη και αναμένεται να τους τιμήσουν με την παρουσία τους 188 αθλητές και αθλήτριες από διάφορες πόλεις της χώρας.

Παιδιά έξι ηλικιακών κατηγοριών θα διαγωνιστούν σε συνολικά 16 τραπέζια. Η αρχή γίνεται στις 9 το πρωί με τους ομίλους των παμπαίδων. Στις 12:20 το αγωνιστικό πρόγραμμα θα διακοπεί για περίπου μισή ώρα και θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης, στην οποία θα χαιρετήσει ο δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης. Στις 19:10 είναι το τελευταίο ωράριο το Σαββάτου με νοκ άουτ ματς και την Κυριακή, επίσης από τις 09:00, θα υπάρχουν αγώνες διαβάθμισης. Οι τελικοί όλων των κατηγοριών υπολογίζεται να διεξαχθούν λίγο πριν από τις 15:00 και θ’ ακολουθήσουν οι απονομές των επάθλων.

Μολονότι κορυφαίοι Έλληνες διεθνείς βρίσκονται σε όπεν στο εξωτερικό, δίνουν και φέτος το «παρών» στη Βέροια πολλά δυνατά ονόματα των μικρών κατηγοριών. Τα δύο πρώτα φαβορί ανά κατηγορία είναι ο Γιάννης Δαμιανής και ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης στους νέους, η Ιωάννα Γερασιμάτου και η Ελισάβετ Χατζηκύρκα στις νεάνιδες, ο Σωκράτης Γιαννούτσος και ο Κίμωνας Μήτκας στους παίδες, η Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη και η Μαρία Δημητρίου στις κορασίδες ο Σάββας Βατσακλής και ο Γιάννης Μαστρογιάννης στους παμπαίδες, η Χρυσούλα Καμπουράκη και η Βασιλική Μπουλά στις παγκορασίδες.

Οι 188 δηλώσεις συμμετοχής προέρχονται από 45 σωματεία όλης της Ελλάδας. Θα έχουν αθλητές σύλλογοι από την Αθήνα, τα Ιωάννινα, τη Θεσσαλονίκη, την Καστοριά, την Καβάλα, τη Χίο, τη Φλώρινα, την Αλεξανδρούπολη, τον Βόλο, την Έδεσσα, τα Χανιά, τη Λάρισα, την Ορεστιάδα, την Κόρινθο, την Πάτρα, την Κοζάνη και φυσικά τη Βέροια, όπου δραστηριοποιούνται ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και ο Όμιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Οι τελικές δηλώσεις χωρίζονται σε 59 παμπαίδες, 47 παίδες, 30 νέους, 25 παγκορασίδες, 16 κορασίδες και 11 νεάνιδες.

Δημοσιεύματα, φωτογραφίες και άλλα ρεπορτάζ σε τοπικά μέσα ενημέρωσης έχουν βοηθήσει ήδη πολύ στην προβολή του αναπτυξιακού πρωταθλήματος. Επιπλέον οι διοργανωτές έχουν βάλει αφίσες των αγώνων στο κλειστό γυμναστήριο, στο δημαρχείο (φωτό) και σε άλλα σημεία της πόλης. Όπως σε κάθε τουρνουά μικρών ηλικιών, έτσι και σε αυτό, θα υπάρχει onlineενημέρωση για τα αποτελέσματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ttscore.io/customer/24. Στο ίδιο ιστότοπο έχουν αναρτηθεί οι βασικές πληροφορίες με τις συμμετοχές, τις κληρώσεις των γκρουπ κ.α..

Τη φετινή προσπάθεια στη Βέροια στηρίζουν συνολικά 19 χορηγοί και είναι οι εξής:

Ξενοδοχείο «Veriopolis»

Ξενοδοχείο «Λοζίτσι»

Ξενοδοχείο «Villa Elia»

Ξενοδοχείο «Μακεδονία»

Ξενοδοχείο «Αγρόκτημα Καψάλη»

Ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον»

Βιομηχανία τροφίμων «Panini»

Αναψυκτικά «Τέρψις»

Εργαστήριο donuts «Mr. Tony»

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών Ping pong «e-pingpongshop.gr»

Γραφικές τέχνες «logoGRAF»

Καφέ «Bruno»

Ζαχαρολοπλαστεία «Κριαράς»

Ψησταριά «Φουλ της Σούβλας»

Ψητοπωλείο «Γιάννης»

Ταβέρνα «Αγγελικόν»

Εστιατόριο «Goody’s»

Εστιατόριο «Στάση»

Εστιατόριο «Mr. Wurst»

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ