Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έτοιμη η Βέροια να υποδεχτεί τους μικρούς αθλητές για το 6ο αναπτυξιακό τουρνουά της

Veroia 2018_afisa

Veroia 2018_afisaΜε τη σημαντική ανταπόκριση, που μαρτυρά ο μεγάλος και φέτος αριθμός συμμετοχών και με τις εξαιρετικές προϋποθέσεις, που δημιουργούν οι αγωνιστικές συνθήκες, η Βέροια ετοιμάζεται για το 6ο πανελλήνιο τουρνουά της στις μικρές ηλικίες. Μόλις επτά μήνες ύστερα από το αντίστοιχο της περιόδου 2017-2018 νιώθει πάλι τη γλυκιά προσμονή να υποδεχτεί, να φιλοξενήσει και ν’ αναδείξει το αύριο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Το αναπτυξιακό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, 10 και 11 Νοεμβρίου, στο Φιλίππειο γυμναστήριο. Το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον δήμο της πόλης, τα σωματεία Α.Σ.Ε.Α. και τον Ο.Ε.Α. Βέροιας και όπως κάθε χρόνο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αθλητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Βέροιας Φώτη Τσιαλτζούδη. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 188 και προέρχονται από 45 σωματεία όλης της Ελλάδας. Θα γίνουν έξι ηλικιακές κατηγορίες και είναι αυτές των νέων, των νεανίδων, των παίδων, των κορασίδων, των παμπαίδων και των παγκορασίδων.

Συνολικά από 17 πόλεις της χώρας θα υπάρχουν συμμετοχές στην πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας. Πέρα από τα δύο τοπικά σωματεία, που εκφράζουν την πολύχρονη και αποδοτική δραστηριότητα της Βέροιας στο άθλημα, θα έχουν αθλητές σύλλογοι από την Αθήνα, τα Ιωάννινα, τη Θεσσαλονίκη, την Καστοριά, την Καβάλα, τη Χίο, τη Φλώρινα, την Αλεξανδρούπολη, τον Βόλο, την Έδεσσα, τα Χανιά, τη Λάρισα, την Ορεστιάδα, την Κόρινθο, την Πάτρα και την Κοζάνη. Οι τελικές δηλώσεις χωρίζονται σε 59 παμπαίδες, 47 παίδες, 30 νέους, 25 παγκορασίδες, 16 κορασίδες και 11 νεάνιδες. Χτες έγινε η κλήρωση των γκρουπ της 1ης φάσης και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τη βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ttscore.io/customer/24 κι αφού κλικάρουν στη διοργάνωση.

Οι αγώνες αρχίζουν το Σάββατο στις 09:00 και αργότερα την ίδια μέρα (περίπου στις 12:30) θα πραγματοποιηθεί τελετή έναρξης, στην οποία θα χαιρετήσει κι ο δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης (στο σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. httf.grκαι το κομμάτι κληρώσεις-αποτελέσματα αναρτήθηκε αναλυτικά το πρόγραμμα). Τη φετινή προσπάθεια στη Βέροια ενισχύουν συνολικά 19 χορηγοί και είναι οι εξής:

Ξενοδοχείο «Veriopolis»

Ξενοδοχείο «Λοζίτσι»

Ξενοδοχείο «Villa Elia»

Ξενοδοχείο «Μακεδονία»

Ξενοδοχείο «Αγρόκτημα Καψάλη»

Ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον»
Βιομηχανία τροφίμων «Panini»

Αναψυκτικά «Τέρψις»
Εργαστήριο donuts «Mr. Tony»

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών Ping pong «e-pingpongshop.gr»

Γραφικές τέχνες «logoGRAF»

Καφέ «Bruno»

Ζαχαρολοπλαστεία «Κριαράς»

Ψησταριά «Φουλ της Σούβλας»

Ψητοπωλείο «Γιάννης»

Ταβέρνα «Αγγελικόν»

Εστιατόριο «Goody’s»

Εστιατόριο «Στάση»

Εστιατόριο «Mr. Wurst»

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ