Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με καλό αριθμό συμμετοχών η επανεμφάνιση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ελπίδων

STIGA metritis

STIGA metritisΌταν η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανακοίνωνε το αγωνιστικό της πρόγραμμα για την περίοδο 2018-2019 αποτελούσε είδηση η απόφασή της να διεξάγει ξανά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων ανδρών-Νέων γυναικών. Τώρα που οι αγώνες πλησιάζουν το πιο σημαντικό είναι ότι η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. συνάντησε την ανταπόκριση, που προσδοκούσε από αθλητές και σωματεία. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα για αθλητές και αθλήτριες έως 21 ετών (υπολογίζοντας βεβαίως και το 2019) θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο, 3 και 4 Νοεμβρίου στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Οι φίλοι του αθλήματος το είχαν δει τελευταία φορά στον ίδιο χώρο την περίοδο 2010-2011. Τουλάχιστον στην πρώτη χρονιά μετά την επιστροφή στο καλεντάρι της ομοσπονδίας δεν προβλέπονται προκριματικά, γίνεται απευθείας η τελική φάση και είναι μόνο για τα ατομικά αγωνίσματα (απλό και διπλό σε άνδρες και γυναίκες). Περίπου 150 είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες, που θα μπουν αύριο στις κληρώσεις, προέρχονται από διάφορα σημεία της χώρας και ο αριθμός κρίνεται ικανοποιητικός. Σήμερα η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. εξέδωσε και τους πίνακες αξιολόγησης του Οκτωβρίου, που θα χρησιμοποιηθούν για τις αυριανές κληρώσεις και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τους δουν στη διεύθυνση http://www.ttscore.io/customer/24 κι αφού πατήσουν πάνω δεξιά στην ενότητα ranking.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα χωρίζονται σε 98 στο απλό Νέων ανδρών, 48 στο απλό Νέων γυναικών, 30 ζευγάρια στο διπλό Νέων ανδρών και 16 στο διπλό Νέων γυναικών. Έστω μία αγωνιστική παρουσία θα έχουν σωματεία από Πάτρα, Καβάλα, Χανιά, Φλώρινα, Τήνο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Κόρινθο και φυσικά Αθήνα.

Όλα σχεδόν τα ονόματα από τις πρώτες 10-15 θέσεις των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης Under 21 θα είναι παρόντα, θα λείψει ωστόσο ο δις πρωταθλητής Ευρώπης του απλού νέων Γιάννης Σγουρόπουλος, ο οποίος μπήκε στους Νέους άνδρες στη φετινή σεζόν. Από τα παιδιά που είναι σε πολύ ψηλή θέση στο rankinglistκαι ανήκουν σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία, θ’ αγωνιστούν οι Νίκος Αντωνιάδης, Δημήτρης Στάμου, Ελισάβετ Τέρπου, Αλεξάνδρα Τουντακώβα, Γιώργος Σταματούρος, Στράτος Δαμιανής Δημήτρης Κορδούτης Νίκος Βλαχάκης, Ελένη Σοφρά και Αγγελίνα Δεβελέκου.

* Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. εξέδωσε για πρώτη φορά φέτος και την ειδική βαθμολογία για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα 2018-2019. Υπάρχει στο λινκ https://www.httf.gr/images/E%CE%99%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%97_%CE%92%CE%91%CE%98%CE%9C%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%91_%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%99%CE%9A%CE%A4%CE%A9%CE%9D_%CE%A0%CE%A1%CE%A9%CE%A4%CE%91%CE%98%CE%9B%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%A9%CE%9D_2018-19.pdf. Προς το παρόν έχουν γίνει δύο τουρνουά μικρών ηλικιών κι ετοιμάζεται το 3ο στη Βέροια. Διοργανώνεται στις 10 και 11 Νοεμβρίου στο Φιλίππειο γυμναστήριο και είναι και φέτος αφιερωμένο στη μνήμη του αθλητή Φώτη Τσιαλτζούδη. Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής λήγει μεθαύριο Τετάρτη.

                             

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ