Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τριετές συμβόλαιο με τη STIGA η Παπαδημητρίου

Malama Egypt_backhand

Malama Egypt_backhandΈνα καλό συμβόλαιο με κορυφαία εταιρεία κατασκευής και εμπορίας υλικού στην επιτραπέζια αντισφαίριση είναι η νέα επιβράβευση στη συνεχή αγωνιστική πρόοδο της νεαρής Μαλαματένιας Παπαδημητρίου. Η δις πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού κορασίδων προκάλεσε το χορηγικό ενδιαφέρον της σουηδικής STIGA και πριν από λίγο χρονικό διάστημα οι δύο πλευρές συμφώνησαν για 3ετή συνεργασία! Το συμβόλαιο έχει έναρξη στη 1 Νοεμβρίου 2018 και θα λήξει στις 31 Οκτωβρίου 2021. Η αθλήτρια από τη Σαλαμίνα, που φέτος ζει και προπονείται στη Γερμανία, βρίσκεται τον Οκτώβριο στο νούμερο 29 της παγκόσμιας κατάταξης κοριτσιών Under 15 και στο 13 της αντίστοιχης ευρωπαϊκής. Με την άνοδο στο ranking list και τα μετάλλια σε διεθνή τουρνουά έχει δείξει από καιρό ότι ανήκει στις δυνατές αθλήτριες της ηλικιακής κατηγορίας της. Το συμβόλαιο κατευθείαν από την εταιρεία στη Σουηδία γίνεται στήριγμα στις προσπάθειες της ίδιας και της οικογένειάς της για περαιτέρω εξέλιξη, αλλά είναι εξίσου σημαντικό ότι μπορεί να ενθαρρύνει για χορηγίες κι άλλους υποσχόμενους νεαρούς αθλητές της χώρας μας.

Το συμβόλαιο της Παπαδημητρίου δεν προβλέπει οικονομικά ανταλλάγματα (μόνο μπόνους για μεγάλη διάκριση), όμως έχει πολλές παροχές και χαρακτηρίζεται πολύ αξιόλογο με βάση τη μικρή ηλικία της αθλήτριας. Τα βασικά σημεία της συμφωνίας είναι:

Τριετής ισχύ με οψιόν για ανανέωση. Εάν στο τέλος του συμβολαίου προταθεί από άλλη εταιρεία ειδών επιτραπέζιας αντισφαίρισης συνεργασία με την αθλήτρια, τότε η STIGA έχει την επιλογή να επιμηκύνει τη συμφωνία με την Παπαδημητρίου με τις ίδιες συνθήκες, που θα της έχει προτείνει οποιαδήποτε άλλη πλευρά.

Μεγάλη προσφορά υλικών. Η Παπαδημητρίου θα έχει κάθε χρόνο ένα πολύ καλό «πακέτο» σε λάστιχα, ρακέτες, κόλλες, τσάντες, υποδήματα, ρούχα για προπόνηση, ρούχα για αγώνες κ.α.

Η 14χρονη αθλήτρια, που φέτος αγωνίζεται στις Σάρισες Φλώρινας, δικαιούται χρήματα ως μπόνους για τους ακόλουθους τίτλους:

Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο απλό ή το διπλό νεανίδων

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο απλό ή το διπλό στις κορασίδες

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο απλό ή το διπλό στις νεάνιδες

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο απλό γυναικών

Επίσης, η STIGA υποσχέθηκε ότι θα μεσολαβήσει ώστε να πάει με λιγότερα έξοδα η αθλήτρια σε προπονητικά καμπ σε δύο πόλεις της Σουηδίας, στο Έσλοβ και το Χάλμσταντ. Με την ευκαιρία να θυμίσουμε τέλος, ότι από τον Ιανουάριο του 2016 η STIGA είναι με 4ετές συμβόλαιο o μεγάλος χορηγός της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με την παροχή εξοπλισμού, όπως και υλικού για την ένδυση των εθνικών μας ομάδων.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ