Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στο αιγυπτιακό όπεν νέων από αύριο Τέρπου και Παπαδημητρίου

Terpou sto_service

Terpou sto_serviceΗ συμμετοχή των ελληνικών χρωμάτων σε διεθνείς διοργανώσεις της επιτραπέζιας αντισφαίρισης συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με όπεν για τις ηλικιακές κατηγορίες παίδων και νέων. Από αύριο έως την Κυριακή 28 Οκτωβρίου γίνεται στο πριγκιπάτο του Σαρμ Ελ Σεΐχ το τουρνουά της Αιγύπτου, το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα του Junior Circuit της I.T.T.F. και είναι της βαθμίδας Regular. Θα πάρουν μέρος η νεάνιδα (μέχρι το τέλος του 2018) Ελισάβετ Τέρπου (φωτό), η οποία αγωνίζεται στον Γ.Α.Ο. Πειραιά και η κορασίδα Μαλαματένια Παπαδημητρίου, που στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι αθλήτρια του Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας. Και οι δύο είναι στην 1η θέση των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης στις κατηγορίες τους. Στην Αίγυπτο θα κυνηγήσουν διακρίσεις και θα τεστάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση μέσα από δύσκολα παιχνίδια. Στο κοουτσάρισμα θα είναι η προπονήτριά τους Λάουρα Νικουλάε. Το τουρνουά φιλοξενείται στο International Sports Development Center και πρόκειται να λάβουν μέρος συνολικά 159 αθλητές και αθλήτριες από 11 χώρες.

Το EgyptJunior & CadetOpenαρχίζει με το ομαδικό το πρωί της Τετάρτης. Η πρώτη φάση περιλαμβάνει γκρουπ και η σχετική κλήρωση γίνεται απόψε. Στις νεάνιδες η Τέρπου θα μετάσχει στη μικτή Τσεχίας-Ρωσίας-Ελλάδας και θα συνεργαστεί με την Τσέχα Μαρτίνα Νοβάκοβα και τη Ρωσίδα Εκατερίνα Ζιρόνοβα. Οι τρεις τους μάλιστα, είναι 1ο φαβορί του αγωνίσματος, στο οποίο μετέχουν μόνο έξι ομάδες.

Στις κορασίδες η Παπαδημητρίου θα έχει και πάλι συμπαίκτρια την Αιγύπτια Φαρίντα Μπανταγουέι, με την οποία είχαν πέρσι μετάλλια στον θεσμό. Και η μικτή Αίγυπτου-Ελλάδας είναι νούμερο 1 στα seeding του αγωνίσματος. Οι συνολικές συμμετοχές είναι 11.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας του διπλού νεανίδων το 2018 θα παίξουν μαζί στο διπλό της μεγάλης κατηγορίας του όπεν. Επίσης, στο απλό νεανίδων η Τέρπου είναι νούμερο 4 στα seeding και παίρνουν μέρος 23 αθλήτριες και στο απλό κορασίδων η Παπαδημητρίου είναι νούμερο 1 και μετέχουν 22 αθλήτριες.

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ